Έκκληση προς του παπαράτσι έκανε η Shakira για να σεβαστούν την οικογένειά της

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Shakira παρακάλεσε τους φωτογράφους να σταματήσουν να ακολουθούν τα παιδιά της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» ανακοίνωσε ότι έφευγε από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας, αφού έζησε εκεί με τον πρώην σύντροφό της Gerard Piqué για πολλά χρόνια. Ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε τον Ιούνιο του 2022 μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Τη Δευτέρα, η Shakira μπήκε στο Instagram για να παρακαλέσει τους φωτογράφους να αφήσουν ήσυχους τους γιους της και του Gerard – την οκτάχρονη Sasha και τον δεκάχρονο Milan – καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια νέα πόλη και σε μια νέα ρουτίνα.

«Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο γύρω από μένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Milan και η Sasha, έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας αδιάκοπα από πολιορκία και ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη», έγραψε. «Καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή». Η Shakira σκοπεύει να μετακομίσει στο Μαϊάμι της Φλόριντα με τα παιδιά της.

Η Κολομβιανή σταρ τόνισε επίσης πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να προστατεύει την ψυχική υγεία των παιδιών της. «Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο τρόπο μαζί τους, δεδομένου ότι πρόκειται για παιδιά κάτω των δέκα ετών και το μόνο που εύχονται είναι να μπορούν να βγουν στο δρόμο και να πάνε στο σχολείο νιώθοντας ασφαλής και έχοντας την ησυχία ότι δεν τα κυνηγούν οι κάμερες», συνέχισε η 46χρονη τραγουδίστρια. «Κάνω αυτήν την έκκληση όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved