Η έπαυλη της Shakira στο Μαϊάμι γέμισε τερμίτες

©Instagram/Shakira
POP UP TEAM
/
21 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Shakira πήγε μαζί με τα παιδιά της, προ ολίγων ημερών, στο σπίτι της στο Μαϊάμι για να ξεκινήσουν ένα καινούργιο κεφάλαιο ζωής. Ωστόσο, το σπίτι είχε καταληφθεί από τερμίτες. 

Παρόλα αυτά, μια εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων κλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για να βοηθήσει την τραγουδίστρια.

 

Για να διατηρήσει την ιδιωτική της ζωή, η Σακίρα έβαλε ένα μουσαμά για να καλύψει το σπίτι που βλέπει στον κόλπο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιοχή είναι δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες που κάνουν ιστιοπλοΐα στον κόλπο και η ίδια θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της θα έχουν μια ήρεμη ζωή.

Είναι άγνωστο αν η Σακίρα θα παραμείνει στην τοποθεσία που έχει προσβληθεί από τερμίτες, καθώς πρόσφατα την έχουν δει να αναζητά άλλο χώρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 50 εκατ. δολάρια για μια νέα έπαυλη, πολύ μεγαλύτερη από την προηγούμενη, για να την απολαύσει με τα παιδιά της.

Η Σακίρα συνοδευόταν από έναν μεσίτη ακινήτων και έχει ήδη επισκεφθεί μερικές από τις καλύτερες επιλογές που της προσφέρονται. Η αρχική κατοικία, η οποία είχε προσβληθεί από τερμίτες, έχει αξία, περίπου, 15 εκατ. δολάρια.

http://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SEmt-E8fvSI&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved