O Matthew Perry ζητά συγνώμη για τις κακολογίες για τον Keanu Reeves

©Instagram/mattyperry4
POP UP TEAM
/
24 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Matthew Perry, ο γκαφατζής Chandler από την αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια» ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αφαιρέσει το όνομα του Keanu Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον αγώνα του με τον εθισμό, ενώ κακολογεί τον ηθοποιό πολλές φορές στο βιβλίο.

Ο 53χρονος Matthew Perry ζητά συγνώμη για τα πολύ άσχημα λόγια για τον Reeves εμφανιζόμενος στο φεστιβάλ βιβλίων των Los Angeles Times. Ωστόσο, έκανε μια αλλόκοτη δήλωση, στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στον συμπαθή σταρ των ταινιών δράσης…

«Είπα μια βλακεία. Είναι μοχθηρό αυτό που έκανα», παραδέχθηκα ο Πέρι σύμφωνα με τους LA Times. «Επέλεξα το όνομά του γιατί μένω στον ίδιο δρόμο(!) Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν θα έχουν το όνομά του» δεσμεύθηκε ο ηθοποιός.

«Αν συναντήσω τον τύπο, θα ζητήσω συγγνώμη. Ήταν απλά ανόητο πράγμα αυτό που έκανα», παραδέχθηκε ο Πέρι, αν και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνουν… «Φιλαράκια» με τον Κιάνου Ριβς.

Μία από τις κακολογίες υπάρχουν για τον Reeves στο βιβλίο του Perry είναι αυτή:

«Γιατί οι άνθρωποι που έχουν αυθεντικές σκέψεις και ιδέες, όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ, πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς περπατά ακόμη ανάμεσά μας;»

Το βιβλίο κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved