Η Keira Knightley θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ «Black Doves»

©Instagram/keiraknightleyofficiall
POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2023

Το «Black Doves» είναι η νέα σειρά θρίλερ του Netflix, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Keira Knightley. Η παραγωγή της σειράς θα γίνει από την Left Bank, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη σειρά «The Crown», που έχει αποσπάσει τεράστια επιτυχία. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Knightley θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Joe Barton, θα ακολουθεί τον χαρακτήρα της Knightley, Helen, καθώς ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με έναν άνδρα που δεν γνωρίζει τη μυστική της ταυτότητα. Όταν ο εραστής της πέφτει θύμα του επικίνδυνου και σκοτεινού υποκόσμου του Λονδίνου, οι εργοδότες της Helen καλούν τον Sam για να την προστατεύσει.

Η ανακοίνωση της σειράς, ενθουσίασε τους οπαδούς των θρίλερ. Η Keira Knightley έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες blockbuster, όπως το franchise “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”, “Περηφάνια και Προκατάληψη” και “Εξιλέωση”. Η ερμηνεία της ως Elizabeth Swann στη σειρά “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” της χάρισε την αναγνώριση των κριτικών και την καθιέρωσε ως μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved