Βγαίνει video game από το σύμπαν του «John Wick»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
1 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Mετά την είδηση ότι πέμπτη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «John Wick» βρίσκεται σε πρώιμη ανάπτυξη από τη Lionsgate, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στο franchise δράσης.

Το βιντεοπαιχνίδι είναι μία από τις πολλές προεκτάσεις του σύμπαντος του John Wick, το οποίο περιλαμβάνει spinoff τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

http://www.youtube.com/watch?v=yjRHZEUamCc&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo&ab_channel=LionsgateMovies

Για παράδειγμα, η τηλεοπτική σειρά «The Continental» πρόκειται να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις που έχουν οι θαυμαστές εδώ και καιρό σχετικά με το franchise, ενώ η spin-off ταινία «Ballerina» με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας ακολουθεί την πρώην μπαλαρίνα, δολοφόνο από την ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 3».

H Lionsgate αναφέρθηκε τώρα στην επέκταση στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών AAA, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερα για τα σχέδιά της, ούτε αν ο πρωταγωνιστής των ταινιών Κιάνου Ριβς θα συμμετάσχει σε αυτό.

Ο Μάικ Μπίθελ κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι John Wick το 2020, το John Wick Hex. Ήταν ένα παιχνίδι στρατηγικής και prequel του σύμπαντος του John Wick όσον αφορά την ιστορία του. Επίσης παιχνίδι VR (Εικονικής Πραγματικότητας) το John Wick Chronicles κυκλοφόρησε το 2017.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved