Ο Dwayne Johnson επιστρέφει ως Hobbs στην νέα spinoff ταινία του Fast and Furious

©Instagram/therock
POP UP TEAM
/
2 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ντουέιν Τζόνσον επέστρεψε επίσημα στην οικογένεια του Fast and Furious. Η Universal Pictures ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Luke Hobbs σε ένα νέο spinoff.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της τελευταίας ταινίας, Fast X , και του επερχόμενου Fast X: Part II. Ο Τζόνσον μόλις σηματοδότησε την επιστροφή του στο franchise εμφανιζόμενος στους τίτλους τέλους του Fast X.

Ο μακροχρόνιος σεναριογράφος των Fast and Furious Κρις Μόργκαν έγραψε το σενάριο για την άτιτλη ταινία. Η παραγωγή θα γίνει από τον Johnson με τους Dany Garcia και Hiram Garcia για την Seven Bucks Productions μαζί με τους Vin Diesel και Samantha Vincent μέσω της One Race Films τους.

Αφού έκανε το ντεμπούτο του στο franchise Fast and Furious με το Fast Five, ο Johnson έγινε νέος σταρ στη σειρά με επόμενους ρόλους στα Fast & Furious 6, Furious 7 και The Fate of the Furious, καθώς και το δικό του spinoff με τους Jason Statham, Hobbs & Shaw .

Ωστόσο, ο Johnson έκατσε εκτός F9 μετά τη σύγκρουση στα γυρίσματα του The Fate of the Furious με τον αρχηγό του franchise Vin Diesel. Αργότερα απέρριψε δημόσια μια πρόσκληση να επιστρέψει για το Fast X πριν εμφανιστεί απροσδόκητα στους τίτλους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο έργο του Hobbs, αλλά το Fast X: Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Αν και το Part II υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία δόση της σειράς, ο Diesel είπε πρόσφατα ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια 12η ταινία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved