Ο Vin Diesel συγκρίνει το Fast & Furious με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

©Creative Commons Attribution
POP UP TEAM
/
13 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Η σκέψη, η επέκταση — υπάρχει ένας λόγος που ο Tolkien σταμάτησε να γράφει μετά από λίγο. Είναι τόσο δύσκολο να συνεχίσεις τις μυθολογίες».Αυτή ήταν η απάντηση του Vin Diesel όταν ρωτήθηκε, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο κόκκινο χαλί με το Variety, για το πόσο έχουν δυσκολέψει τα γυρίσματα του Fast & Furious.

Όταν ο ρεπόρτερ του Variety αστειεύτηκε ότι το Fast & Furious είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών των ταινιών δράσης, ο Ντίζελ συμφώνησε. «Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί (κυριολεκτικά αυτό είπε:«From your mouth to God’s ears») Είναι τόσο αληθινό». Και συνέχισε με μια κακή αγγλική προφορά. «Έπρεπε να είχα σταματήσει μετά το Χόμπιτ».

Αν και ο Ντίζελ είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του Fast & Furious, ποτέ δεν έχει πιστωθεί ως σεναριογράφος. Ωστόσο, είναι παραγωγός των ταινιών από το Fast & Furious του 2009. Ο Diesel είχε αρκετές συγκρούσεις με τον πρώην σούπερ σταρ του WWE, Dwayne Johnson ο οποίος δεν επέστρεψε για το F&F9. Ο Justin Lin κατηγόρησε επίσης τη «δύσκολη» συμπεριφορά του Diesel η οποία τον οδήγησε στο να απομακρυνθεί από το Fast X.

Η αλήθεια είναι ότι η πλοκή του F&F δεν είναι τόσο περί-πλοκη όσο ολόκληρη η ιστορία του Χόμπιτ. Στο κάτω κάτω όμως αναμένονται οι εντυπωσιακές σκηνές με τα αυτοκίνητα και τα τανκ του Fast X (το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 19 Μαϊου). 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved