Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly χωρίζουν;

©Creative Commons Attribution
POP UP TEAM
/
13 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Νωρίς την Κυριακή, η Megan Fox διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του Machine Gun Kelly από το προφίλ της στο Instagram, ενώ ακολούθησε τον εχθρό του, Eminem. 

Δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με λεζάντα τους στίχους από το τραγούδι της Beyonce, «Pray You Catch Me»: «You can taste the dishonesty/ it’s all over your breath» (Μπορείς να γευτείς την ανειλικρίνειά σου. Είναι όλη σου η ανάσα).

Με αυτήν την ανάρτηση φαίνεται να υπαινίσσεται ότι ο Machine Gun Kelly την απάτησε. 

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly ξεκίνησαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2020 αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Midnight In The Switchgrass. Τον Ιανουάριο του 2022, ο MGK έκανε πρόταση γάμου στην Fox με ένα δαχτυλίδι που περιείχε ένα αγκάθι που όταν το έβγαζες τραυματιζόσουν. Επίσης είχαν πιει ο ένας το αίμα του άλλου.

Η Megan Fox σε μία συνέντευξή της το 2022 είπε σχετικά με τον MGK πως ήταν εκείνη (η οποία, όπως δήλωσε, είναι 4 χρόνια μεγαλύτερή του ) που τον διαμόρφωσε σε αυτό που είναι: Οι σκέψεις και οι προθέσεις μου τον διαμόρφωσαν στο άτομο που είναι, ποιός ξέρει πώς θα ήταν αν δεν ήμουν εγώ».

Εν τω μεταξύ η Fox εκτός από τον εχθρό του Machine Gun Kelly, Eminem, ακολούθησε τον Timothée Chalamet και τον Harry Styles. 

 

Αυτήν την στιγμή, ο λογαριασμός της Megan Fox στο Instagram δεν εμφανίζεται. Ποιος ξέρει τι να συμβαίνει.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved