Δίχασε το τραγούδι του Eminem Houdini

POP UP TEAM
/
3 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Eminem πως είναι γνωστό έβγαλε καινούργιο άλμπουμ το «The Death of Slim Shady», με πρώτο track το Houdini στο οποίο δεν αφήνει άνθρωπο «α-dissάριστο» αφού «κράζει» και τα ίδια του τα παιδιά.

Μερικοί στίχοι έχουν διχάσει τον κόσμο όπως η αναφορά του στην LGTBQI+ κοινότητα αλλά και το σχόλιό του για τη ράπερ Megan Thee Stallion.

Πιο συγκεκριμένα για την LGTBQI+ κοινότητα αναφέρει σε έναν στίχο «My transgender cat’s Siamese / Identifies as black, but acts Chinese» (η transgender γάτα μου είναι Σιάμ, αυτοπροσδιορίζεται ως μαύρη, αλλά κάνει την Κινέζα), ενώ στο ίδιο τραγούδι αναφέρεται και στο Drag Race host RuPaul, αναφερόμενος στα …γεννητικά όργανα της Drag RuPaul. Πολλοί το εξέλαβαν αυτό ως επίθεση στην κοινότητα και ζητούν Cancel.

Στον στίχο του γα τη Stallion λέει: «Αν ζητούσα από τη Megan Thee Stallion να συνεργαστεί μαζί μου, θα έτρωγα σφαίρα;». Η αναφορά του σχετίζεται με ένα περιστατικό του 2020, όταν ο Tory Lanez πυροβόλησε τη ράπερ στο πόδι της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε με αυτόν τον στίχο, καθώς θεώρησε πως η εμπειρία της Megan ήταν τραυματική για εκείνη και τόνισε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως ο Έμινεμ δεν θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει στο κομμάτι.

«Άλλος ένας άντρας που γελάει με το τραύμα μιας γυναίκας», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναφέρει πως χρησιμοποιεί το περιστατικό για να ωφεληθεί.

Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ράπερ, λέγοντας πως η Megan Thee Stallion έχει πει ψέματα για τον πυροβολισμό της, για να εκμεταλλευτεί τη φήμη του Tory Lanez και να γίνει διάσημη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved