Έγκυος η Rihanna. Άσχημα νέα για όσους περιμένουν νέο δίσκο και περιοδεία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι εκπρόσωποι της Rihanna επιβεβαίωσαν ότι είναι ξανά έγκυος μετά την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Super Bowl της Κυριακής. Η σταρ έκανε τη επιστροφή της στα live με την πρώτη της εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια στο Glendale της Αριζόνα.

Καθώς η Rihanna ξεκίνησε την παράσταση με το «Bitch Better Have My Money», φάνηκε να χαϊδεύει την κοιλιά της πάνω από το ολοκόκκινο ντύσιμό της. Εκπρόσωποί της επιβεβαίωσαν στο Variety ότι η τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Οι θαυμαστές πήγαν αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αντιδράσουν στα πιθανά νέα. «Συνειδητοποιώ ότι η Rihanna είναι ξανά έγκυος και δεν θα έχουμε ποτέ άλλο άλμπουμ», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter. Η Rihanna γέννησε το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky τον Μάιο του 2022.

Η ερμηνεία της τραγουδίστριας στο Super Bowl Halftime Show αποτελούνταν από τραγούδια όλης της καριέρας της, αιωρούμενη πάνω σε μια πλατφόρμα ψηλά πάνω από τη σκηνή. Στα μέσα του live, προσγειώθηκε ξανά στη σκηνή, όπου με διάφορες χορογραφίες εκτέλεσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με το Diamonds.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη Τύπου της Apple Music τις ημέρες πριν από τη μεγάλη εκδήλωση, η Rihanna είπε: «Το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, είναι όνειρο ενός μουσικού να βρίσκεται σε μια τέτοια σκηνή. Αλλά είναι αγχωτικό. Όλοι παρακολουθούν και θέλω να το κάνω σωστά».

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε αλλάξει το setlist για την συναυλία 39 φορές. «Μερικά τραγούδια έπρεπε να τα αφαιρέσουμε», εξήγησε. «Κάναμε πολύ καλή δουλειά για να τα περιορίσουμε. Υπάρχουν περίπου 39 εκδόσεις του setlist αυτή τη στιγμή. Κάθε μικρή αλλαγή μετράει».

http://www.youtube.com/watch?v=TH_b3Djmwdw

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved