Michael Shannon: Δεν είναι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στο «The Flash»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
13 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Μάικλ Σάνον είχε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα ότι ήταν «λίγο μπερδεμένος» όταν έλαβε την πρόταση να συμμετάσχει στο «The Flash». Τώρα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλο αυτό το μπέρδεμα που ένιωσε τότε δεν ξεκαθάρισε πλήρως κατά τη διάρκεια της δημιουργίας τήης νέας ταινίας της DC.

 

Σε συνέντευξή του στο «Collider», ο Σάνον ήταν ειλικρινής σχετικά με την υπόθεση του «The Flash». «Δεν πρόκειται να πω ψέματα- δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό για μένα, ως ηθοποιό. Αυτές οι πολυσύμπαν ταινίες είναι σαν να παίζει κάποιος με φιγούρες δράσης», είπε ο Σάνον. «Δεν είναι ακριβώς η κατάσταση μελέτης χαρακτήρων σε βάθος που ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν το “Man of Steel”».

 http://www.youtube.com/watch?v=r51cYVZWKdY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo&ab_channel=DC

Ο Σάνον είπε ότι ένιωθε ότι όλη η ταινία του «Flash» ήταν για τον Έζρα Μίλερ. Ο Ζοντ (ρόλος που υποδύεται ο Σάνον στην ταινία) ήταν «βασικά εκεί για να παρουσιάσει μια πρόκληση» στο αστέρι της ταινίας.

«Νομίζω ότι ο Έζρα είναι ένας συναρπαστικός ερμηνευτής και ηθοποιός. Ανυπομονώ να δω αυτή την ταινία», είπε ο Σάνον. «Είναι μια τεράστια πρόκληση. Δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει ο Έζρα σε αυτή την ταινία είναι αρκετά τρελό».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved