Ο Κέβιν Σπέισι θα επιστρέψει στον κινηματογράφο αν απαλλαγεί από τις κατηγορίες

©Instagram/kevinspacey
POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Κέβιν Σπέισι είπε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική, εάν απαλλαγεί από μια σειρά από κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο, στις 28 Ιουνίου για κατηγορίες που συνδέονται με περιστατικά, τα οποία φέρονται να συνέβησαν το χρονικό διάστημα 2001 – 2013. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Σε νέα συνέντευξη στο Zeitmagazin ο Κέβιν Σπέισι είπε: «Είναι μια εποχή που πολλοί άνθρωποι φοβούνται πολύ ότι αν με στηρίξουν, θα “ακυρωθούν”». «Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που είναι έτοιμοι να με προσλάβουν μόλις απαλλαγώ από αυτές τις κατηγορίες στο Λονδίνο. Στο δευτερόλεπτο από τότε που θα συμβεί, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν» σημείωσε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή «αντλεί ανθεκτικότητα» από θετικές συναντήσεις με θαυμαστές στο δρόμο, αλλά επέκρινε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσθέτοντας: «Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να με μετατρέψουν σε τέρας, αλλά από τον κόσμο, δεν έχω δει τίποτα άλλο εκτός από στοργή».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved