«Wham!» – Δείτε το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ από το Netflix, για την ζωή του θρυλικού ποπ ντουέτου

Instagram @whamofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η νέα ταινία καταγράφει το ταξίδι του George Michael και του Andrew Ridgeley, από την εποχή που ήταν κολλητοί στο σχολείο μέχρι να γίνουν διεθνές ποπ φαινόμενο.

Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, «Wham» του Netflix είναι εδώ. Η ταινία θα σκιαγραφήσει το ταξίδι του George Michael και του Andrew Ridgeley στη δεκαετία του 1980, από την παιδική τους ηλικία μέχρι να γίνουν διεθνείς σταρ, καθώς και την ανάδειξη του Michael ως gay icon.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=8huyeTjZjik&t=153s

Η ταινία παρουσιάζει διάφορες συνεντεύξεις που δεν είχαν δει στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας, καθώς και πλάνα από τα αρχεία των δύο καλλιτεχνών, χαρτογραφώντας την πενταετή καριέρα του συγκροτήματος προτού ο Michael αποφασίσει να συνεχίσει σόλο. Το ντουέτο ξεκίνησε το 1981 στην Αγγλία και κράτησε μέχρι το 1986 και την αποχώρηση του Michael.

Ο Chris Smith, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, με προηγούμενες δουλειές το «Fyre: The Greatest Party That Never Happened» και το «Jim & Andy», είναι ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα. Θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 5 Ιουλίου, ενώ θα υπάρξουν προβολές σε ορισμένες αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved