Μαρία Μπέη: Η νικήτρια του Master Chef 2023 και οι πρώτες δηλώσεις

POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2023

Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του MasterChef και βρέθηκε στο πλατό του Breakfast@star για να μιλήσει για την εμπειρία της στον διαγωνισμό.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι νίκησα. Δεν ξέρω ακόμη ότι πήρα το τρόπαιο σπίτι μου. Νομίζω ο Σταύρος Βαρθαλίτης ξέρει το συναίσθημα. Μαζί με τη νίκη, φέτος κέρδισα και την Μαρία. Κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου γιατί είχα διάφορα κόμπλεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Δεν είμαι η μόνη που το έχει. Όσον αφορά στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μου… Δεν νομίζω ότι θα σπάσω το ταμπού για τις γυναίκες στις κουζίνες αλλά θα βάλω το λιθαράκι μου για να γίνει η αρχή. Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και το κατάφερα. Πήγα στον τελικό και ήμουν πιο ήσυχη, ήθελα να το διασκεδάσω» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπέη.

http://www.youtube.com/watch?v=I27RbRpG_bA&ab_channel=JohnMike

Η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο: «Ο Δημήτρης ήταν από την πλευρά των παικτών, πίσω μας ήταν η οικογένεια. Πρώτα ήρθε ο αδερφός μου να με αγκαλιάσει. Ο Δημήτρης πίστευε ότι θα κερδίσω. Χάρηκε πολύ για μένα. Ένιωσε ότι το κέρδισε και ο ίδιος. Είναι λογικό αυτό, όταν είσαι με έναν άνθρωπο χαίρεσαι με την επιτυχία του».

http://www.youtube.com/watch?v=NH1OWrp7bkQ&ab_channel=StarTvGreece

Μεταξύ όσων αναφέρθηκαν ήταν ότι οι γονείς του του Νίκου Τράκα, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση, δεν της έδωσαν ποτέ συγχαρητήρια για την νίκη της.

«Όχι, αλλά νομίζω ότι ήταν επάνω στην αγωνία και στο άγχος. Ήθελαν να είναι δίπλα στον γιο τους κι εγώ έτρεχα από εδώ κι από εκεί. Ίσως να μην με πρόλαβαν για να μου δώσουν συγχαρητήρια. Νομίζω ότι ούτε στους γονείς μου, ήμασταν όλοι μαζεμένοι» είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Νομίζω έκανα κι εγώ το βήμα για να πιάσει κι ο ίδιος ο Νίκος το έπαθλο. Είναι λογικό (σ.σ. να υπάρχει μια δυσαρέσκεια). Ο Νίκος το είχε σίγουρο το έπαθλο και δεν θα το μοιραζόταν μαζί μου. Αχ τι μου κάνεις. Δεν νομίζω ότι υπολόγιζε πως θα το πάρω. Το κατάλαβα από όλη την συμπεριφορά» πρόσθεσε η Μαρία Μπέη.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved