Η Λίνα Ντάναμ θα σκηνοθετήσει ταινία Polly Pocket με πρωταγωνίστρια την Λίλι Κόλινς

©Instagram/lilyjcollins
POP UP TEAM
/
28 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Νέα ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Mattel ετοιμάζεται μετά την επιτυχία – ρεκόρ της «Barbie» σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουικ.

Η εταιρεία παιχνιδιών επιδιώκει να προχωρήσει στην παραγωγή πολλών ακόμη κινηματογραφικών έργων βασισμένων στα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας «Polly Pocket» από τη σεναριογράφο-σκηνοθέτη Λίνα Ντάναμ με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Κόλινς.

Ο παραγωγός της Mattel Films, Ρόμπι Μπρένερ, επιβεβαίωσε την είδηση στο Variety αποκαλύπτοντας ότι το σενάριο για την ταινία έχει ήδη υποβληθεί (αν και αρνήθηκε να κοινοποιήσει λεπτομέρειες της πλοκής).

«Πρώτα απ’ όλα, είναι δύο από τις αγαπημένες μου κυρίες» είπε ο Μπρένερ για τη Ντάναμ και την Κόλινς. «Είναι μια καταπληκτική συνεργασία. Η Λίνα είναι τόσο συνεργάσιμη και «σηκώνει τα μανίκια της» και της αρέσει πολύ να κάνει παρατηρήσεις και να ακούει. Είναι απίστευτη. Η Λίλι είναι τόσο έξυπνη και τόσο σαφής και τόσο παραγωγική. Ήταν απλώς μια απίστευτη συνεργασία, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό. Ελπίζουμε ότι θα το υλοποιήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον» τόνισε.

Αν και λιγότερο ιστορική και αμφιλεγόμενη από τη Barbie, η Polly Pocket είναι μια επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Mattel από τη δεκαετία του 1980, που προσφέρει στα παιδιά λαστιχένια ρούχα μινιατούρες.

Η κούκλα Polly Pocket πρωταγωνιστεί σε ταινίες κινουμένων σχεδίων και διαδικτυακή σειρά.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved