Κυκλοφόρησε το trailer του «May December» με την Natalie Portman και την Julianne Moore

©Instagram/ killer.films
BETH TSALIKI
/
27 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της αγαπημένης ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών «May December» με τη Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman), την Τζούλιαν Μουρ (Julianne Moore) και τον Τσαρλς Μέλτον (Charles Melton) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Είναι η έκτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Τοντ Χέινς και η Τζούλια Μουρ σε μία ταινία που η υπόθεση της περιστρέφεται γύρω από ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο είκοσι χρόνια πριν είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Μαίρη Λετουρνό (Mary Kay Letourneau), Αμερικανίδας δασκάλας που κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση με έναν 12χρονο μαθητή της. Η Λετουρνό εξέτισε την ποινή της στη φυλακή και στη συνέχεια αφού παντρεύτηκαν με τον Τζο μετακόμισαν μακριά για να ζήσουν ήσυχα την οικογένειά τους.

Η Ελίζαμπεθ Μπέρι (Πόρτμαν), μια επίδοξη ηθοποιός, αποφασίζει να ταξιδέψει στη Σαβάνα της Τζόρτζια για να τους συναντήσει και να μελετήσει την ζωή τους με αφορμή το νέο της ρόλο.

Το τρέιλερ ξεκινά με την 35χρονη ηθοποιό Ελίζαμπεθ (Πόρτμαν), η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο που είναι βασισμένος στο πραγματικό πρόσωπο, την Γκρέισι ‘Αθερτον-Γιου (Μουρ).

Όταν η Ελίζαμπεθ δέχεται την ερώτηση «πώς επιλέγεις τους ρόλους σου;» εκείνη απαντά:. «Θέλω να βρω έναν χαρακτήρα, που είναι δύσκολο εκ πρώτης όψεως…να τον καταλάβεις. Γεννήθηκε ή δημιουργήθηκε μετά;».

http://www.youtube.com/watch?v=BHcU1l9y8OI

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved