Για πρώτη φορά και οι πέντε σεζόν του Moonlighting με τον Bruce Willis και την Cybill Shepherd διαθέσιμες για streaming

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τον επόμενο μήνα και οι πέντε σεζόν του Moonlighting θα είναι διαθέσιμες για streaming για πρώτη φορά, μέσω του Hulu από τις 10 Οκτωβρίου.

Η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι και τα 67 επεισόδια της κωμικής σειράς, στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Cybill Shepherd και ο Bruce Willis, έχουν γίνει remaster και θα περιλαμβάνουν το υποψήφιο για Grammy τραγούδι του αμερικάνου τραγουδιστή, Al Jarreau.

http://www.youtube.com/watch?v=qZxLXuFfPvM

Η σειρά προβάλλονταν στο ABC από το 1985 έως το 1989, με επίκεντρο την Maddie Hayes (Cybill Shepherd), ένα πρώην μοντέλο που είδε την καριέρα της να καταρρέει, όταν ο λογιστής της υπεξαίρεσε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία. Στην πορεία, αναγκάζεται να συνεργαστεί με την αποτυχημένη υπηρεσία ντετέκτιβ, City of Angels, την οποία διευθύνει ο David Addison (Bruce Willis). Αφού πείθεται από τον Addison να διατηρήσουν την επιχείρηση και να τη διευθύνουν μαζί, δίνουν στο πρακτορείο ένα νέο όνομα: Blue Moon Detective Agency.

Το Moonlighting έκανε τον Willis διάσημο και βοήθησε την Shepherd να ξαναχτίσει το όνομά της, μετά από μια σειρά αποτυχιών στο box office. Η Shepherd κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της, ενώ ο Willis μία, καθώς και ένα Emmy.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Glenn Gordon Caron και το καστ περιλάμβανε επίσης την ηθοποιό Allyce Beasley στον ρόλο της γραμματέας Agnes DiPesto και τον Curtis Armstrong ως Herbert Viola, ο οποίος προσλαμβάνεται στο πρακτορείο προσωρινά, προτού τελικά γίνει μόνιμος συνεργάτης.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Caron υπονόησε την επιστροφή του Moonlighting, γράφοντας στο Twitter: «Η Disney κι εγώ κάτσαμε και το σκεφτήκαμε και καταλήξαμε σε ένα σχέδιο». Τώρα, από ότι φαίνεται, αυτό το σχέδιο έχει υλοποιηθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=iUBwpJSCTQk&t=325s

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved