Η Cher προσέλαβε 4 άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από ξενοδοχείο

©Instagram/ cher
POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Cher προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της, Elijah Blue Allman, από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με τη σύζυγό του, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η «Daily Mail». Φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνουν τον μουσικό να βρίσκεται στο Chateau Marmont λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Emmy και Grammy καλλιτέχνιδα ανησυχούσε για την υγεία του Elijah Blue Allman, ανέφερε η νύφη της, Marieangela King, σε δήλωσή της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες που εκδικάζει το διαζύγιο του ζευγαριού. Στη φωτογραφία ο γιος της φαίνεται ατημέλητος, ενώ σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο γιος της ζει στο ξενοδοχείο τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Pasadena της Καλιφόρνια, αφού κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο που οδηγεί στην είσοδο του ξενοδοχείου.

«Στην αρχή φαινόταν σαν να ήταν νεκρός, αλλά στην πραγματικότητα είχε λιποθυμήσει», ανέφερε άνθρωπος που μίλησε στο Μέσο. «Το προσωπικό τον σήκωσε και τον πήγε μέσα».

Ο 47χρονος Elijah Blue Allman είναι το μικρότερο από τα δύο παιδιά της Cher. Είναι ο γιος του δεύτερου συζύγου της, του αείμνηστου Gregg Allman. Παντρεύτηκε το 2013 την 36χρονη Marieangela και δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι άρχισε να παίρνει ναρκωτικά όταν ήταν 11 ετών και έδωσε μακρά μάχη με τον εθισμό του στην ηρωίνη.

Ο γιος της Cher

Η σύζυγός του γεννήθηκε στη Βομβάη της Ινδίας από Βρετανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε 30 διαφορετικές χώρες. Σε δήλωσή της στο δικαστήριο, η King είπε ότι εκείνη και ο Elijah είχαν περάσει 12 ημέρες στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να δουλέψουν πάνω στον γάμο τους.

«Με τον κατάλληλο χρόνο πιστεύω ότι θα συμφιλιωθούμε», είπε. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους να τα βρουν ξανά διακόπηκαν βίαια, ανέφερε η ίδια. «Στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου του γάμου μας, τέσσερα άτομα ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και απομάκρυναν τον Elijah από το δωμάτιό μας. Μου είπε ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον πήραν ότι τους είχε προσλάβει η μητέρα του Elijah.

Ολοκλήρωσε τη δήλωσή της με τα εξής λόγια: «Καταλαβαίνω τις προσπάθειες της οικογένειάς του να βεβαιωθεί ότι είναι καλά και θέλω το καλύτερο για τον σύζυγό μου».

Ο γιος της Cher έχει μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από ένα ταραχώδες εξάμηνο στο Chateau Marmont, το ξενοδοχείο-ορόσημο της Sunset Boulevard, όπου ο πρωταγωνιστής του Animal House, Τζον Μπελούσι, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 1982.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Cher προσέλαβε έναν άνθρωπο για να προσέχει τον γιο της, ο οποίος είχε αρχίσει να φεύγει από το ξενοδοχείο και να περιπλανιέται στον δρόμο. «Ο άνθρωπος αυτός καθόταν έξω στην είσοδο του ξενοδοχείου περιμένοντας να δει πού και τι σκάρωνε ο Elijah», αναφέρει πηγή που μίλησε στη «Daily Mail». Τα πράγματα χειροτέρευσαν στις 14 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που η Cher είχε αποφασίσει να τον βάλει σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης. Πριν συμβεί αυτό, το προσωπικό του ξενοδοχείου τον βρήκε πεσμένο μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο που οδηγεί στην είσοδο του ξενοδοχείου με τα χέρια του στο πλάι. Το προσωπικό του ξενοδοχείου τον σήκωσε και τον μετέφερε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Ο γιος της Cher

Δύο ημέρες αργότερα έφτασε η αστυνομία και συνόδευσε τον Elijah έξω από το ξενοδοχείο, ανέφερε η πηγή. Στη συνέχεια, τον πήγαν για ακόμη ένα διάστημα σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Η Cher έχει εδώ και καιρό μια περίεργη σχέση τόσο με τον Elijah όσο και με τη νύφη της Marieangela, την οποία γνώρισε στη Γερμανία, αφού πήγε εκεί για θεραπεία για μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση της νόσου του Lyme. Η διάσημη καλλιτέχνιδα, όπως γράφει η «Daily Mail», δεν επικοινωνούσε συχνά με τον γιο της, ενώ όταν ήταν οκτώ ετών τον έστειλε σε οικοτροφείο. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight το 2014 ο Elijah δήλωσε: «Έψαχνα να ξεφύγω από όλα τα πράγματα του παρελθόντος μου και τότε στράφηκα στα ναρκωτικά. Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο». Ο Elijah, ο οποίος ήταν τραγουδιστής του metal συγκροτήματος «Deadsy», ήταν αυτός που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved