O Ed Sheeran τραγουδά το «Shape of You» για την επέτειο γνωριμίας της Courteney Cox και του συντρόφου της

©Instagram/ teddysphotos
BETH TSALIKI
/
27 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο ρομαντικός Ed Sheeran έγινε κανταδόρος της Courteney Cox και του επί χρόνια συντρόφου της, Johnny McDaid. Ο 32χρονος τραγουδοποιός τραγούδισε σε μια εξατομικευμένη εκδοχή της επιτυχίας του 2017, «Shape of You» για να τιμήσει τους φίλους του, με αφορμή τη 10η επέτειο γνωριμίας του ζευγαριού.

Η 59χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα απόσπασμα του τραγουδιού σε ανάρτησή της στο Instagram, με ρομαντικές φωτογραφίες της ίδιας και του McDaid.

Στη συνέχεια, ο Sheeran και η σύζυγός του, Cherry Seaborn, εμφανίζονται να κάθονται με τον McDaid, ενώ ο Sheeran αρχίζει να τραγουδά: «Ο Johnny είναι ερωτευμένος με το σώμα σου. Και χθες το βράδυ, ήσουν στο δωμάτιό του. Και τώρα τα σεντόνια του μυρίζουν σαν εσένα. Κάθε μέρα ανακαλύπτεις κάτι ολοκαίνουργιο. Το μούσι του Τζόνι έχει το σχήμα σου». Όπως και ο Sheeran, πολλοί άνθρωποι στο τμήμα σχολίων συνεχάρησαν, επίσης, το ζευγάρι.

Η Cox και ο McDaid είναι μαζί από το 2013. Τον Φεβρουάριο του 2014, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Αφού ακύρωσαν τον αρραβώνα τους το 2015, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε ένα χρόνο αργότερα.

Μιλώντας για το ειδύλλιό τους στο «People», η Courteney Cox ανέφερε ότι η σχέση τους τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι «η αγάπη είναι πολύτιμη». Μάλιστα, η ίδια είχε πει ότι ο McDaid είναι πολύ καλός ακροατής και υπομονετικός.

http://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8

Σχετικά με τον Ed Sheeran, εκτός από το να κάνει καντάδες στην επέτειο των φίλων του, είναι απασχολημένος με την προετοιμασία για την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του «Autumn Variations».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved