Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox ευχήθηκαν χρόνια πολλά στη «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια» που είχε γενέθλια

©EUROKINISSI/ATHENS VOICE
POP UP TEAM
/
1 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Τζένιφερ ‘Ανιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ ευχήθηκαν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη στενή τους φίλη και αγαπημένη σε όλους «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», Λίζα Κούντροου με αφορμή τα 60α γενέθλιά της.

Με μια σειρά από φωτογραφίες από το πλατό της διάσημης σειράς καθώς και κοινές τους συναντήσεις η Άνιστον περιέγραψε τη συμπρωταγωνίστριά της ως «έναν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στον πλανήτη.

«Είναι φίλη και οικογένεια μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε λατρεύω…Μία από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς/ηθοποιούς που είχα την μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί της όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και θα έρθουν κι άλλα! Χρόνια πολλά Λίζα», σημείωσε.

Με την σειρά της η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Instagram: «Είσαι το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο στοχαστικό άτομο. Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν βρίσκομαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».

Έγιναν διάσημες ως «Μόνικα», «Φοίβη» και «Ρέιτσελ», όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς πριν από σχεδόν 30 χρόνια και από τότε είναι «οικογένεια», όπως έχουν δηλώσει.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved