Η Cher πουλάει την έπαυλή της στο Malibu στην τιμή των 75 εκατ. δολαρίων

©Instagram
POP UP TEAM
/
5 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Cher πουλάει την «βενετσιάνικη» έπαυλή της στο Malibu στην τιμή των 75 εκατ. δολαρίων.

cher home

Η ίδια είχε πει το 2002, «Το σπίτι μου είναι τόσο ξεχωριστό επειδή είναι το καταφύγιό μου, το φρούριό μου. Το μόνο μέρος που έχω ιδιωτική ζωή».

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2022 η τραγουδίστρια και ηθοποιός έβαλε το πρώτο πωλητήριο στην έπαυλη και μάλιστα σε τιμή 10 εκατ. δολάρια πάνω. Αφού δεν κατάφερε να βρει αγοραστή, το ακίνητο βγήκε ξανά στην αγορά έξι μήνες αργότερα με μείωση της τιμής κατά 10 εκατ. δολάρια.

Το σπίτι με τα επτά υπνοδωμάτια και τα εννέα μπάνια διαθέτει, επίσης, γήπεδο τένις και πισίνα υπερχείλισης. Το ακίνητο βρίσκεται στην Pacific Coast Highway και βλέπει τον Ειρηνικό Ωκεανό. Στην είσοδο είναι φυτεμένοι 40 φοίνικες, σύμφωνα με την WSJ, και υπάρχει μια αυλή με σιντριβάνι σε σχήμα οκταγράμμου.

photo2 43

«Κάθε μέρα, όταν ξυπνάω και κοιτάζω έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου, δεν μπορώ να μην εκπλαγώ», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της. «Το σπίτι μου είναι τόσο ξεχωριστό γιατί είναι το καταφύγιό μου, το φρούριό μου, πραγματικά – το μόνο μέρος που έχω ιδιωτικότητα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος που θα προτιμούσα να βρίσκομαι. Νιώθω άνετα εδώ. Αυτό το σπίτι με αγκαλιάζει», πρόσθεσε η Cher.

photo6 12

Το σπίτι χρειάστηκε πέντε χρόνια για να χτιστεί και χρησιμοποιήθηκαν διάφορα πολυτελή υλικά από την Ιταλία και τη Γαλλία, χειροποίητο μπρούντζο στις πόρτες και πλακάκια από την Ισπανία και το Μαρόκο, σύμφωνα με την καταχώριση.

Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου της έπαυλης διαθέτει μία ethnic αισθητική καθώς έχει στοιχεία από όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλο μαροκινός πολυέλαιος και το μπάνιο έχει σχεδιαστεί σαν χαμάμ με τουρκικά ξύλινα παραβάν, σύμφωνα με την WSJ.

«Άρχισε να διαβάζει για την ιταλική αναγέννηση, πήρε 50 βιβλία και μου παρουσίαζε ιδέες», δήλωσε στο AD ο σχεδιαστής και παλιός φίλος της Cher, Ron Wilson. «Τόσο δομικά όσο και όσον αφορά στο εσωτερικό, αυτό το σπίτι ήταν η ιδέα της Cher. Η δουλειά μου είναι να ερμηνεύσω αυτό που σκέφτεται».

photo3 29

Το ακίνητο, πέρα από τα 7 υπνοδωμάτια, έχει επίσης έναν πύργο που χρησιμεύει ως ξενώνας. Η κύρια σουίτα διαθέτει αίθουσα διαλογισμού και δύο ντουλάπες, συμπεριλαμβανομένης μιας που λειτουργεί και ως δωμάτιο πανικού.

photo5 18

Το κάτω επίπεδο του σπιτιού διαθέτει ένα εσωτερικό-υπαίθριο γυμναστήριο και ένα θέατρο. Τέλος, ο ποιο παράξενος χώρος της έπαυλης είναι το κλιματιζόμενο δωμάτιο για τις περούκες της star.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved