Η Cher και ο Alexander Edwards χώρισαν

POP UP TEAM
/
3 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Cher και ο Alexander Edwards χώρισαν, μετά από, περίπου, 6 μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με το TMZ, η 76χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός (κατά κόσμον Cherilyn Sarkisian) και ο 37χρονος σύντροφός της χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος χώρισε ποιον, αλλά κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, δήλωσαν ότι οι δυο τους δεν είχαν αρραβωνιαστεί ποτέ, σε αντίθεση με τις φήμες και όσα έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες. 

Η ίδια η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο, όπως έγραψε, της το χάρισε ο Έντουαρντς τα Χριστούγεννα, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι της έκανε πρόταση γάμου.

 

Ωστόσο, οι πηγές υποστηρίζουν τώρα ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ αρραβωνιασμένοι και αποφάσισαν, «να παίξουν με τις εικασίες ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων».

Η Cher δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τον χωρισμό και δεν είναι ενεργή στο Twitter ή το Instagram από τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022, αλλά φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί στις αρχές Νοεμβρίου του 2022.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε τη διάσημη τραγουδίστρια στα social media ποια είναι τα προτερήματα του συντρόφου της, εκείνη απάντησε:

«Είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός… και φιλιόμαστε σαν έφηβοι».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved