Δείτε τις νέες ανατριχιαστικές εικόνες από το The Exorcist: Believer

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Universal Pictures έδωσε στο κοινό νέες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο The Exorcist: Believer.

Η ταινία επικεντρώνεται σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες, όπως τον δαίμονα Pazuzu, τον Leslie Odom Jr., την Ellen Burstyn, η οποία επιστρέφει ξανά μετά την πρώτη ταινία του 1973, αλλά και τους Lidya Jewett, Olivia O’Neil και άλλους.

Το The Exorcist: Believer είναι το πρώτο μέρος από μία ολοκαίνουργια τριλογία που ετοιμάζει η Universal Pictures, με τον David Gordon Green της τελευταίας Halloween τριλογίας να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία του Believer.

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει:

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Δείτε τις εικόνες:

Η νέα ταινία έρχεται σε παραγωγή της Blumhouse και έχει πρωταγωνιστές τους Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston.

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved