Netflix: Beef ανάμεσα σε κοινό και κριτικούς -Τελικά είναι καλό το Reptile;

©Youtube/ Netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
6 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Για αρκετό καιρό, τo Netflix είχε απογοητεύσει τους συνδρομητές του με σειρές και ταινίες που φάνταζαν κάπως προχειροφτιαγμένες, με κακή σκηνοθεσία και ανούσιο σενάριο. Η έκπληξή τους λοιπόν ήταν πολύ ευχάριστη όταν είδαν το Reptile με πρωταγωνιστές τον Justin Timberlake, Benicio Del Toro and Alicia Silverstone μεταξύ άλλων.

Είναι από τις λίγες φορές που οι κριτικές κοινού και κριτικών διίστανται τόσο δραματικά – με τους μεν να αποθεώνουν την ταινία και τους δε να την κράζουν!

«Το Reptile είναι η καλύτερη ταινία του Netflix εδώ και πολύ καιρό. Ο Benicio Del Toro είναι λαμπρός, η Alicia Silverstone είναι εξαιρετική και η ιστορία είναι συναρπαστική σε όλη της τη διάρκεια», έγραψε ένας χρήστης του Χ.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θεέ μου, να το σκοτώσει ο Benicio Del Toro στο Reptile, την καλύτερη ταινία του Netflix που έχω δει εδώ και καιρό!»

«Πολύ χαίρομαι που βλέπω και τον Justin Timberlake. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Ένα από τα αγαπημένα μου για το 2023».

Άλλοι περιέγραψαν το Reptile, σε σκηνοθεσία του GrantSinger, ως «10/10» και «must watch», αλλά υπήρξαν και μερικοί που συμφώνησαν με τους κριτικούς.

Ένας θεατής είπε, για παράδειγμα, ότι το «Reptile στο Netflix με έκανε να κοιμηθώ 3 φορές», ενώ άλλοι το αποκάλεσαν «χάλια» και «χάσιμο χρόνου».

Στους επαίνους, όμως, για τους Del Toro και Silverstone συμφώνησαν οι κριτικοί σε γενικές γραμμές – παρά τις χαμηλές βαθμολογίες. Η κοινή γραμμή των κριτικών των Rotten Tomatoes είναι: «Η πολύ καλή δουλειά από τον Benicio del Toro και την Alicia Silverstone δεν αρκεί για να αναπληρώσει τη μπερδεμένη και εν τέλει σκοτεινή ιστορία του Reptile».

Όταν δεις το τρέιλερ, δεν περιμένεις σίγουρα μια ταινία που θα σου προσφέρει κάτι το συγκλονιστικό. Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσουμε τη σχετικά αργή πλοκή της και ορισμένα κλισέ, η ταινία προσφέρει ένταση, αγωνία, ανατροπές και κυρίως, δεν κουράζει!

Υπόθεση:

Μετά την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας, ένας σκληροτράχηλος ντετέκτιβ προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια σε μιαν υπόθεση που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ενώ και ο ίδιος παλεύει με τις ψευδαισθήσεις της ζωής του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved