Ο ντεντέκτιβ Μονκ γίνεται ταινία!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
16 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

©themiddlescreen

Ιδιόρρυθμος, αντικοινωνικός, υποχόνδριος, με πολλούς ψυχαναγκασμούς και μικροβιοφοβικός. Κάπως έτσι θα περιέγραφε κανείς τον αγαπημένο ντεντέκτιβ που μας κάνει παρέα τα μεσημέρια.

Μετά από οκτώ σεζόν, οκτώ Βραβεία Emmy (τρία για τον πρωταγωνιστή Τόνι Σαλούμπ), μια Χρυσή Σφαίρα και δύο Βραβεία SAG (το τελευταίο επεισόδιο της οποίας παρακολούθησαν πάνω από 9 εκατομμύρια τηλεθεατές, καταγράφοντας ρεκόρ για την εποχή) γίνεται ταινία.

Ο Σαλούμπ επιστρέφει ως Ντεντέκτιβ Μονκ μαζί με όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές, τον  Τεντ Λιβάιν (στον ρόλο του αστυνόμου Λίλαντ Στοτλμάιερ), την  υπομονετική βοηθό του Μονκ, Νάταλι Τρέιλορ Χάουαρντ, τον Τζέισον-Γκρέι Στάνφορντ (στον ρόλο του γκαφατζή Ράντι), την Μελόρα Χάρντιν (ως Τρούντι Μονκ, αγαπημένη σύζυγος του Άντριαν που έχει φύγει από τη ζωή) και τον Έκτορ Ελιζόντο (στον ρόλο του δρ. Νίβεν Μπελ).

Το «Mr. Monk’s Last Case» θα βρει τον Μονκ ενώ προσπαθεί να λύσει μια πολύ προσωπική υπόθεση που αφορά την αγαπημένη του θετή κόρη Μόλι, η οποία είναι δημοσιογράφος και ετοιμάζεται για τον γάμο της.

Με μια ανακοίνωσή της στα social media, η streaming πλατφόρμα Peacock ενημέρωσε τους θαυμαστές του ντεντέκτιβ πως ο τίτλος της πολυαναμενόμενης ταινίας είναι «Mr. Monk’s Last Case» και φυσικά φιγουράρει πάνω από μία συσκευασία με -τι άλλο;- απολυμαντικά μαντηλάκια!

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας