Ο  Jeremy Renner θα κυκλοφορήσει μουσική εμπνευσμένη από το ατύχημά του

© Instagram/jeremyrenner
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
24 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο  Jeremy Renner, ο αγαπημένος ηθοποιός  από τους Avengers, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μουσική που εμπνεύστηκε από το σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό  και  παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Την 1η Ιανουαρίου ο Renner νοσηλεύτηκε όταν τον καταπλάκωσε εκχιονιστικό στην προσπάθειά του να προστατέψει τον ανιψιό του.

«Ήταν λάθος μου και το πλήρωσα», είπε τον Απρίλιο ο Renner, ο οποίος έσπασε περισσότερα από 30 κόκκαλα αλλά όπως σήλωσε ο ίδιος αργότερα είπε στον θάνατο «όχι σήμερα» και κατάφερε να επιβιώσει.

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, ο Renner αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει το Love and Titanium, μια συλλογή από κομμάτια εμπνευσμένα από το ατύχημά του. Όπως ανέφερε πρόκειται για «μια συλλογή μουσικής που έγραψα σε διαφορετικές φάσεις της ανάρρωσής μου από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τώρα».

Και συνέχισε: «Το «Love and Titanium» ήταν επώδυνο, βαθιά θεραπευτικό και τελικά καθαρτικό για μένα. Ελπίζω να πάρω το κουράγιο να το μοιραστώ μαζί σας».

Τον τίτλο τον εμπνεύστηκε μετά από την ατάκα που είχε πει σε συνέντευξή του στο ABC News νωρίτερα φέτος. «Έχασα αρκετή σάρκα και πολλά οστά σε αυτήν την δοκιμασία. Αλλά έχω ανεφοδιαστεί και ξαναγεμίσει με αγάπη και τιτάνιο».

Αν και ο Jeremy Renner είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του ως Hawkeye στο Marvel Cinematic Universe, έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν μουσική. Το ντεμπούτο του EP, The Medicine, έφτασε το 2020 και πριν από αυτό, κυκλοφόρησε τραγούδια για ταινίες όπως το «I Drink Alone» για το North Country και το «Good Ole Rebel» για το The Assassination of Jesse James από τον  Coward Robert Ford.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved