5 Asian Dramas που θα δείτε στο Netflix – Όλο και πληθύνονται…

©Instagram/ Netflix
POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Tα Asian Dramas όλο και πληθύνονται στο Netflix. Πάνω από το 60% των τηλεθεατών παρακολουθεί έστω ένα. 

Τα Asian Dramas ενσωματώνουν κάθε τηλεοπτικό είδος, με ιδιαίτερη αισθητική και προσοχή στην λεπτομέρεια. Η πιο γνωστή παραγωγή είναι το καθηλωτικό Squid Game και η πιο πρόσφατη το A Good Bad Mother. Για να δούμε,ποιες είναι οι επιλογές μας:

 Reply 1988 (2015)

Σειρά

 Το Reply 1988 είναι απλό και χαλαρό. Η σειρά ακολουθεί την καθημερινότητα τεσσάρων οικογενειών στα τέλη της δεκαετίας του 80. Εξερευνά τις διαδρομές της κορεάτικης ποπ κουλτούρας εκείνης της εποχής, από τα τότε πρώτα μουσικά idols, μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Σεούλ. Προκείται για μια ηθογραφική σειρά, καθώς παρακολουθούμε τις αξίες, τα προβλήματα, τις συνήθειες, τις περίπλοκες σχέσεις που χαρακτηρίζουν μια ολόκληρη γειτονιά στη Σεούλ. 

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη Young-Soon (Ra Mi-Ran), μια μητέρα που διευθύνει μια φάρμα χοίρων και έχει μεγαλώσει μόνη της τον γιο της Kang-Ho (Lee Do-Hyun). Η Young-Soon, αποφασισμένη να εμποδίσει τον γιο της να ακολουθήσει τα βήματά της, γίνεται αυστηρή και φαινομενικά «κακή» μητέρα.

Alice in Borderland (2020)

Ένας gamer χωρίς σκοπό και οι φίλοι του βρίσκονται σε ένα εναλλακτικό Τόκιο, όπου υποχρεώνονται να αγωνιστούν σε μια σειρά σαδιστικών παιχνιδιών επιβίωσης.

Extraordinary Attorney Woo (2022)

Η ξεχωριστή δικηγόρος Woo διαφοροποιείται σημαντικά από τις θεματολογίες των περισσότερων drama. Πρόκειται για την πρώτη δικηγόρο, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, για τα δεδομένα της Σεούλ. Στο πέρας των επεισοδίων, την βλέπουμε να προσλαμβάνεται από ένα υψηλού κύρους δικηγορικό γραφείο και να προσπαθεί να προσαρμοστεί τόσο εντός του γραφείου, όσο και εντός της δικαστικής αίθουσας.

All of Us are Dead (2022)

Σε ένα Λύκειο της πόλης Hyosan στη Νότια Κορέα ένα ποντίκι δαγκώνει μαθήτρια στα εργαστήρια του σχολείου, μολύνοντάς την με έναν ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Πολύ γρήγορα η κατάσταση ξεφεύγει και ορδές από ζόμπι πλημμυρίζουν την αυλή, τους διαδρόμους και τις αίθουσες του σχολείου. Το κυνηγητό από τάξη σε τάξη δεν σταματά για τους εγκλωβισμένους μαθητές, καθώς ο αγώνας για επιβίωση ξεκινά. Τα ζόμπι δεν μένουν στο σχολείο, καθώς μια δεύτερη εστία μόλυνσης ξεσπά στο νοσοκομείο και απλώνεται σταδιακά σε κεντρικούς δρόμους και στενά σοκάκια του Hyosan.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved