Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, μιλάει για την αποτυχία του «The Marvels»

©Instagram/marvels.wolverine
POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ ‘Αιγκερ (Bob Iger), μιλώντας στο NYT Dealbook Summit (μέσω του CNBC), παραδέχτηκε ότι για την αποτυχημένη πορεία της ταινίας «The Marvels» στο box office έφταιξε η έλλειψη εποπτείας στα γυρίσματα της ταινίας από στελέχη λόγω της πανδημίας.

Το σίκουελ της Marvel με την Μπρι Λάρσον έκανε πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου και έχει φέρει στα ταμεία μόλις $ 77 εκατ. στο box office των ΗΠΑ και $ 187 εκατ. παγκοσμίως. Είναι η μεγαλύτερη αποτυχία μέχρι στιγμής στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και εξελίσσεται ως η πρώτη ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel MCU που δεν θα ξεπεράσει τα $ 100 εκατ. στις ΗΠΑ.

«Το «The Marvels» γυρίστηκε εν μέσω πανδημίας» εξήγησε ο ‘Αιγκερ. «Δεν υπήρχε επαρκής επίβλεψη στο πλατό, ας πούμε, όπου έχουμε διευθυντικά στελέχη [που] επιβλέπουν τι γίνεται μέρα με τη μέρα. Αυτός ήταν ο ένας λόγος και ταυτόχρονα αυξήσαμε σε τρομερό βαθμό το περιεχόμενο που βγάζαμε για το Disney+».

http://www.youtube.com/watch?v=uwmDH12MAA4

Το αρνητικό ρεκόρ του «The Marvels» ακολουθούν και άλλες ταινίες όπως το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» και «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Όπως αναφέρει το Variety, είναι η πρώτη χρονιά από το 2014 που οι παραγωγές της Disney δεν ξεπερνούν το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων.

http://www.youtube.com/watch?v=eQfMbSe7F2g&t=4s

Μιλώντας γενικότερα για την παραγωγή της Disney στον Andrew Ross Sorkin είπε ότι έχουν γίνει «πάρα πολλά» σίκουελ ταινιών που δεν έτυχαν καλής υποδοχής από το κοινό ή τους κριτικούς. «Πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος για να τα φτιάξουμε. Πρέπει να έχεις μια καλή ιστορία».

Για το 2024 η Disney έχει σχεδιάσει να κυκλοφορήσει τις ταινίες «Deadpool 3», «Inside Out 2» και «Mufasa: The Lion King».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved