Η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Τζον Τραβόλτα ξανά μαζί για μία και μοναδική «Grease» εμφάνιση

POP UP TEAM
/
15 Δεκεμβρίου, 2019

Οι Ολίβια Νιούτον Τζον και Τζον Τραβόλτα έδωσαν στους φίλους της ταινίας «Grease», μία γεύση από το πως θα ήταν σήμερα το διάσημο ζευγάρι του Rydell High School.

Το ζευγάρι φόρεσε τα περίφημα ρούχα τους από την ταινία του 1978 προκειμένου να τραγουδήσουν παρέα με τον κόσμο, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Φλόριντα, την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον που υποδυόταν την Σάντι Ολσον, φόρεσε την χαρακτηριστική κίτρινη ζακέτα της, ενώ ο Τζον Τραβόλτα, ή Ντάνι Ζούκο, όπως ήταν το όνομα του στην ταινία, εμφανίστηκε με το μαύρο δερμάτινο τζάκετ του.

Η Νιούτον Τζόν ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία του ζευγαριού, με το σχόλιο, «Πρώτη φορά με αυτά ρούχα από τότε που γυρίσαμε την ταινία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!».

Η ηθοποιός η οποία έχει διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, για τρίτη φορά το 2017, είχε πουλήσει το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε στην ταινία, σε πλειστηριασμό, έναντι του ποσού των 243,300 δολαρίων (218,000 ευρώ).

Ο ανώνυμος αγοραστής σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο της, της επέστρεψε το δερμάτινο τζάκετ λέγοντας στην Ολίβια Νιούτον Τζον, πως, «Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε μία ντουλάπα ενός δισεκατομμυριούχου, μόνο και μόνο για να κοκορεύεται στο φίλους του στην λέσχη του γκολφ».

Πηγή: HuffPost UK

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved