Η γυμνή εμφάνιση του John Cena στη σκηνή των Όσκαρ 2024

John Cena Oscars 2024 – ©Youtube./ABC News
POP UP TEAM
/
11 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Στα Όσκαρ, οι σκηνοθετημένες άβολες εκπλήξεις είναι σχεδόν δεδομένες. Η φετινή «έκπληξη» ήθελε τον πρώην παλαιστή του WWE, John Cena γυμνό για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου κοστουμιού.

Ο John Cena εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, συζητώντας με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel για την εμφάνισή του επί σκηνής. «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή;», ρώτησε ο Jimmy Kimmel τους παρευρισκόμενους αφού πρώτα αναφέρθηκε στο παραπάνω περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίβεν. «Δεν θα ήταν τρελό;». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή το κεφάλι του γυμνού John Cena εμφανίστηκε από την κουίντα. «Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς», είπε αμέσως ο παλαιστής στον Jimmy Kimmel. «Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο», συμπλήρωσε.

Ο Jimmy Kimmel προσπάθησε να το μεταπείσει λέγοντάς του ότι το σκετς θα ήταν αστείο για να του απαντήσει ο Σίνα: «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο!»

Φυσικά, το σκετς δεν ήταν τυχαίο. Βασίστηκε στο περιστατικό που καταγράφηκε στη βραδιά απονομής του 1974, όταν ο φωτογράφος Robert Opel εμφανίστηκε γυμνός πάνω στη σκηνή κάνοντας το σήμα της ειρήνης, την ώρα που ο παρουσιαστής David Niven ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Elizabeth Taylor.

Το βραβείο «Καλύτερου Κοστουμιού» κέρδισε η σχεδιάστρια Holly Waddington, για τα κοστούμια του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved