Στην Emma Stone το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου – Το «ευχαριστώ» στον Γιώργο Λάνθιμο

Emma Stone Oscars 2024 – ©X/@ForTheWin
POP UP TEAM
/
11 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Emma Stone κέρδισε χθες βράδυ το δεύτερο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην καριέρας της (μετά το «La la Land») για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός πριν ανέβει στην σκηνή έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της Dave McCary.

H ομιλία της Emma Stone

«Το φόρεμά μου χάλασε. Νομίζω ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του “I’m Just Ken”. Είμαι αρκετά σίγουρη. Ω, αυτό είναι πραγματικά, αυτό είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Συγγνώμη. Συγγνώμη. Η φωνή μου έχει χαθεί λίγο, τέλος πάντων! Οι γυναίκες στη σκηνή, είστε όλες απίστευτες, και οι γυναίκες σε αυτή την κατηγορία: Sandra [Hüller], Annette [Bening], Carey [Mulligan], Lily [Gladstone], το μοιράζομαι μαζί σας. Σας θαυμάζω, και ήταν μεγάλη τιμή να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερα μαζί. Δεν ξέρω τι λέω.

Ω, Θεέ μου, είμαι τελείως… Εντάξει, τις προάλλες πανικοβλήθηκα, όπως μπορείτε να δείτε – συμβαίνει συχνά – ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Και ο Γιώργος [Λάνθιμος, σκηνοθέτης του Poor Things] μου είπε: “Σε παρακαλώ, βγάλε τον εαυτό σου από αυτό” και είχε δίκιο, γιατί δεν αφορά εμένα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved