Aaron Taylor-Johnson: Πιθανότατα στον ρόλο του James Bond

Aaron Taylor-Johnson- ©Wikimedia Commons/Gage Skidmore
POP UP TEAM
/
19 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Βρετανός ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του James Bond.

Ο 33χρονος δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν κλείσει η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα 007 από το 1962 όταν ξεκίνησε το franchise.

Ο Aaron Taylor-Johnson θα ακολουθήσει τον Sean Connery, τον George Lazenby, τον Roger Moore, τον Timothy Dalton, τον Pierce Brosnan και τον Daniel Craig στον ρόλο του James Bond, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Sean Connery ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Bond στην ταινία Dr. No το 1962.

Aaron Taylor-Johnson vs. Idris Elba

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», Aaron Taylor-Johnson φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

«Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ είναι για τον Άαρον, αν επιθυμεί να τον αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του», δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Tom Hardy, ο Henry Cavill και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Cillian Murphy.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την 57χρονη Σαμ Τέιλορ Τζόνσον. Η ίδια είναι εξίσου πετυχημένη με τον κατά 23 χρόνια νεαρότερο σύζυγό της καθώς έχει σκηνοθετήσει δεκάδες ταινίες με αποκορύφωμα την πρώτη ταινία του «Fifty Shades of Grey».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved