Ο Jake Gyllenhaal θέλει ακόμα να υποδυθεί τον Batman

POP UP TEAM
/
20 Μαρτίου, 2024

Ο Jake Gyllenhaal θα ήθελε πολύ να υποδυθεί τον Batman, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Καθώς το κινηματογραφικό σύμπαν της DC με επικεφαλής τον James Gunn αρχίζει να διαμορφώνεται, οι ηθοποιοί για αρκετούς ρόλους υπερήρωων έχουν επιλεγεί, όπως για τον Superman, το Supergirl και τον Lex Luthor. Ωστόσο, η αναζήτηση ηθοποιού για έναν ήρωα, τον Batman/Bruce Wayne συνεχίζεται.

Ο μόνιμος υποψήφιος για να υποδυθεί τον Batman, όποτε είναι διαθέσιμος ο ρόλος, ο Jake Gyllenhaal ρωτήθηκε πρόσφατα για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο Σύμπαν της DC ως «Caped Crusader».

«Είναι ένας κλασικός ρόλος. Είναι τιμή. Μιλάμε για ρόλους που έχουν υποδυθεί άλλοι απίστευτοι ηθοποιοί στο παρελθόν…» δήλωσε ο Jake Gyllenhaal στο screen rant.

«Θα υποδυθώ τον Ιάγο στον Οθέλλο με τον Denzel Washington και σκέφτομαι την ιστορία των ηθοποιών που έπαιξαν αυτόν τον ρόλο διαχρονικά και με τρομάζει αυτό. Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο επίπεδο. Σε αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή. Αλλά φυσικά. Θα ήταν πάντα τιμή. Αυτά τα πράγματα και αυτοί οι ρόλοι είναι κλασικοί» υπογράμμισε.

Ο Gyllenhaal έχει συνδεθεί με τον Bruce Wayne/Batman από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Christopher Nolan θα διασκεύαζε τον Batman για τον κινηματογράφο, για την Τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη. Ο Gyllenhaal σύμφωνα με το Deadline Hollywood, είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο και θεωρήθηκε ότι ήταν κορυφαίος υποψήφιος, αλλά τελικά έχασε από τον Christian Bale.

Το όνομά του συνδέθηκε ξανά με τον υπερήρωα το 2017, όταν ο Matt Reeves άρχισε να αναζητά ηθοποιούς για την ταινία «The Batman», αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Robert Pattinson.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved