Aaron Taylor Johnson: Θαυμαστές «απειλούν» με μποϊκοτάζ την ταινία James Bond

Aaron Taylor-Johnson- ©Wikimedia Commons/Gage Skidmore
POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κάποιοι θαυμαστές των ταινιών James Bond, δεν αρέσκονται στην ιδέα να είναι ο Aaron Taylor Johnson ο νέος James Bond. Ο λόγος; Γιατί είναι Εβραίος.

Το ενδεχόμενο ο Aaron Taylor Johnson να πρωταγωνιστήσει ως James Bond είναι μεγάλο, με τις φήμες να θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται λίγο πριν τις οριστικές υπογραφές.

Το hashtag #BoycottJamesBond έχει κοινοποιηθεί ευρέως στο X, πρώην Twitter, με τους θαυμαστές να είναι εξοργισμένοι με την παραγωγή , γράφοντας: «Πραγματικά κακός συγχρονισμός με το Ισραήλ να διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα. Ντροπή σας. Ελπίζω η εταιρεία σας να καταρρεύσει». «Μποϊκοτάρετε το Bond, ελευθερώστε την Παλαιστίνη», γράφουν άλλοι. «Δεν θα αγοράσω εισιτήριο για καμία από τις ταινίες της εταιρείας. Θα μποϊκοτάρω όλες τις ταινίες της», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Το Community Security Trust, το οποίο καταγράφει τα αντισημιτικά περιστατικά, ανέφερε ότι οι Εβραίοι αντιμετώπισαν αύξηση των επιθέσεων μετά τα αντίποινα του Ισραήλ στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς τον Οκτώβριο. Ο Άαρον δήλωσε δημοσίως ότι είναι Εβραίος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η «Sun» ανέφερε τη Δευτέρα ότι στον Βρετανό ηθοποιό «προσφέρθηκε επίσημα η ευκαιρία να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ», βάζοντας τέλος στις πολύμηνες εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Ωστόσο, 24 ώρες μετά, το BBC έβαλε τέλος στις εικασίες, με άνθρωπο της παραγωγής να αποκαλύπτει ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών – μεγάλος για υποψήφιος Bond – και έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα, προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved