Anne Hathaway: Το σεξαπίλ και οι κρίσεις άγχους

Anne Hathaway – ©Wikimedia Commons/Mireille Ampilhac
POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Anne Hathaway, από την αρχή της καριέρας της, άκουγε πως δεν διαθέτει καθόλου σεξαπίλ. Η ηθοποιός, μιλώντας στο «Vanity Fair», δήλωσε πως όλο αυτό ήταν απλά ανόητο. Ωστόσο, όπως εξήγησε, τα πράγματα ήταν διαφορετικά πριν από 20 χρόνια.

«Το ανδρικό βλέμμα ήταν πολύ κυρίαρχο και πολύ διαπεραστικό», ανέφερε η Hathaway, η οποία παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε για την εντύπωση που έδινε στον κόσμο.

Η Anne Hathaway φωτογραφήθηκε από τον Norman Jean Roy για το τεύχος Απριλίου του «Vanity Fair».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

H ηθοποιός αποκάλυψε ότι στις αρχές της καριέρας της αντιμετώπιζε θέματα με το άγχος της το οποίο της δημιουργούσε προβλήματα στα κινηματογραφικά πλατό.

«Ήμουν μόνη μου και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Σίγουρα δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν και αυτό επιδεινώθηκε. Τώρα αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής. Απευθύνομαι σε κάποιον υπεύθυνο και του εξηγώ: “Αισθάνομαι αυτό τώρα”».

Η Anne Hathaway είναι γνωστή για τις ταινίες, «The Princess Diaries» και «The Devil Wears Prada».

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στα χρόνια που δεχόταν αρνητικούς σχολιασμούς στο διαδίκτυο, επειδή τη θεωρούσαν σεμνότυφη.

«Πολλοί άνθρωποι δεν μου έδιναν ρόλους γιατί ανησυχούσαν τόσο πολύ για το πόσο τοξική είχε γίνει η ταυτότητά μου στο διαδίκτυο».

«Είχα έναν άγγελο, τον Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος δεν νοιάστηκε γι’ αυτό και μου έδωσε έναν από τους πιο όμορφους ρόλους. Δεν ξέρω αν ήξερε ότι με υποστήριζε εκείνη τη στιγμή, αλλά είχε αυτό το αποτέλεσμα και η καριέρα μου δεν έχασε τη δυναμική της, όπως θα μπορούσε να είχε χάσει αν δεν με είχε υποστηρίξει».

«Ζητάς από τους ανθρώπους να επενδύσουν τον χρόνο τους, τα χρήματά τους, την προσοχή τους και τη φροντίδα τους σε σένα. Οπότε πρέπει να τους δώσεις κάτι που να αξίζει όλα αυτά τα πράγματα. Και αν αυτό δεν σου κοστίζει τίποτα, τι πραγματικά προσφέρεις;», κατέληξε η ηθοποιός.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved