Το μήνυμα της Shannen Doherty στη Kate Middleton

Shannen Doherty – ©Wikimedia Commons/Thebry260
POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Shannen Doherty – η «Μπρέντα» από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» – παλεύει χρόνια με τον καρκίνο, ενώ βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της νόσου.

Η ηθοποιός, έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

Η 54χρονη ηθοποιός  κατέκρινε τις ατελείωτες «επιθέσεις» του Τύπου και των social media προς την Κέιτ Μίντλετον όλες τις προηγούμενες ημέρες.

«Το γεγονός ότι είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στο κοινό. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να περάσουμε μια ασθένεια ή και τη ζωή μας ιδιωτικά. Η σφαγή των θεωριών συνωμοσίας και της απλής, αρρωστημένης περιέργειας ανάγκασε αυτή τη γυναίκα να δώσει εξηγήσεις προτού ακόμα συμφιλιωθεί με το γεγονός και το εξηγήσει στα παιδιά της. Πριγκίπισσα Kate, θαυμάζω τη δύναμή σας μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δεχτήκατε όσο περνάτε αυτή την δύσκολη περίοδο», έγραψε η Shannen Doherty σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 2015 και αργότερα υποτροπίασε. Το 2020 αποκάλυψε ότι είχε επιστρέψει και πως ήταν στο στάδιο 4. Το 2023 ανακοίνωσε ότι είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και στα κόκαλά της, με την ίδια να δηλώνει ότι «ακόμα δεν έχω ζήσει την ομορφότερη ανάμνησή μου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved