Ο Diddy εξαφανίστηκε μετά τις κατηγορίες για trafficking

POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το όνομα του Diddy ακούγεται εδώ και αρκετούς μήνες κι όχι για τους σωστούς λόγους. Μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική επίθεση και trafficking το FBI έκανε συντονισμένη έφοδο στις επαύλεις του.

Η έφοδος στην πολυτελή κατοικία του στο Holmby Hills συνδέεται με την εταιρεία παραγωγής του Diddy, Bad Boy Films.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε τουλάχιστον δύο άντρες, που πιστεύεται πως είναι οι γιοι του ράπερ, ο Justin και ο King Combs.

Παρόλο που γνωρίζουμε για τις μηνύσεις που αφορούν σε σεξουαλικές επιθέσεις ο λόγος που επέτρεψε την εισβολή στις ιδιοκτησίες του παραμένει κρυφός.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο 54χρονος μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας κατηγορήθηκε για βιασμό και βίαιη συμπεριφορά από την πρώην σύντροφό του Cassie. Οι αξιώσεις της διευθετήθηκαν την επόμενη μέρα και αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία.

«Θα υποστηρίζουμε πάντα τις αρχές επιβολής του νόμου όταν επιδιώκουν να διώξουν εκείνους που έχουν παραβιάσει τον νόμο» σημείωσε ο δικηγόρος της Cassie μετά την έφοδο στις επαύλεις του Diddy.

Τους τελευταίους πέντε μήνες πέντε άτομα έχουν κάνει καταγγελίες για επίθεση σε βάρος του Diddy. Μετά την Cassie ακολούθησε μια καταγγελία που υποστηρίζει πως νάρκωσε και βίασε μια φοιτήτρια και αργότερα μοιράστηκε ένα βίντεο revenge porn από την κακοποίησή της.

O ράπερ αγνοείται

Ο ράπερ φέρεται να έχει εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και καταζητείται. Το ιδιωτικό του τζετ «LoveAir LLC» εθεάθη να προσγειώνεται στην Καραϊβική και συγκεκριμένα, στην Αντίγκουα, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο Diddy βρισκόταν μέσα σε αυτό. Οι αρχές ανησυχούν ότι προσπαθεί να διαφύγει στο Cape Verde στην Αφρική.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν ο Diddy βρεθεί στο Cape Verde, οι ΗΠΑ δεν θα έχουν τη δυνατότητα έκδοσης, αφού οι δύο χώρες δεν έχουν επίσημη συνθήκη που να τους το επιτρέπει. H έκδοση μπορεί να επιτραπεί μόνο εάν οι ΗΠΑ έκαναν το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση.

Στο άρθρο του TMZ αναφέρεται επίσης, πως το τζετ του Diddy εθεάθη να πετάει από το αεροδρόμιο Sacramento Executive την Κυριακή και προσγειώθηκε στο Palm Springs.

Δύο ώρες αργότερα, το τζετ του απογειώθηκε ξανά και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Van Nuys. Από εκεί, πέταξε για την Αντίγκουα.

Προηγουμένως, το TMZ δημοσίευσε το βίντεο με την πρώτη εμφάνιση του 52χρονου μετά τη διαρροή βίντεο της επιχείρησης του FBI. Στο κλιπ, ο Diddy βρίσκεται στο αεροδρόμιο Miami-Opa Locka Executive και περπατάει χαλαρός, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και μια μπλε φόρμα. «Ο τύπος απλά περπατούσε» αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο ειδήσεων.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved