«Joker: Folie à Deux»: Η πρώτη αφίσα της ταινίας με τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga

POP UP TEAM
/
3 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο καιρός που η επική συνέχεια της ταινιάρας Joker, «Joker: Folie à Deux», πλησιάζει! Μάλιστα κυκλοφόρησε η …ρομαντική αφίσα του επερχόμενου σίκουελ. Ο Άρθουρ Φλεκ του Joaquin Phoenix και η Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga τρελά (κυριολεκτικά) ερωτευμένοι στην επίσημη αφίσα της ταινίας.

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία και τις διακρίσεις της ταινίας του 2019 που χάρισε δικαίως το Oscar στον Phoenix, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιστρέφει με το 2ο Joker.

Μάλιστα, το «Joker: Folie à Deux» θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

Ο επίσημος λογαριασμός στο X/Twitter της ταινίας επιβεβαίωσε επίσης ότι το πρώτο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 9 Απριλίου.

Υπόθεση:

Tο Joker 2 θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Άσυλο της Arkham, της εικονικής ψυχιατρικής κλινικής της Gotham City. Ο Joker σκοτώνει τον ψυχοθεραπευτή του, αλλά δε δραπετεύει κατευθείαν από το Άσυλο, όπως πολλοί υπέθεταν σύμφωνα με το τέλος της πρώτης ταινίας.

Τι είναι το Folie à deux

Ίσως δεν είναι αυτό που καταλάβαμε όλοι στην αρχή. Το Folie à deux είναι γνωστό ως «παραληρηματική ψύχωση ή διαταραχή διάθεσης με ψύχωση». Ο ασθενής έχει συμπτώματα παραληρήματος, ενίοτε και ψευδαισθήσεις, οι οποίες μεταφέρονται από τον έναν στον άλλον.

Το «Folie à deux» αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που μοιράζονται αυτήν την κατάσταση, ενώ, αν ήταν περισσότεροι, θα προσαρμοζόταν και το όνομα, δηλαδή folie à trois (τρεις) ή folie à quatre (τέσσερις). Υπάρχει μέχρι και folie en famille που αναφέρεται σε όλη την οικογένεια.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved