Βασίλης Μπισμπίκης: Oι συμπρωταγωνιστές του στην νέα ταινία του Οικονομίδη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ – ©ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
POP UP TEAM
/
5 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τον τηλεοπτικό «Σασμό»,  πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη με τίτλο «Σπασμένη φλέβα».

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στα νότια προάστια της Αθήνας. Εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη πολλοί είναι οι ηθοποιοί που θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη όπως η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Μπέττυ Αρβανίτη, ο Στάθης Σταμουλακάτος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Νιάρρος, η Σοφία Κουνιά, η Ιωάννα Κολλιοπούλου, ο Γιάννης Αναστασάκης, ο Δημήτρης Καπετανάκος, η Μαρία Καλλιμάνη και η Αναστασία Χατζηαθανασίου.

Μαζί τους οι: Γιώργος Σουξές, Βασίλης Κουκαλάνι, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Μάγια Κώνστα, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Κολλιόπουλος, Σταύρος Μπένος, Γεωργιάννα Νταλάρα, Nectar De Leon, Στέλιος Τυριακίδης, Γιώργος Βερβέρης, Γιώργος Σιδέρης, Δαυΐδ Σταμούλος, Μπάμπης Πολυχρονιάδης

Η υπόθεση της ταινίας
Ένας μεσοαστός επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, ο Θωμάς Αλεξόπουλος με τ’ όνομα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ανεξέλεγκτη τροχιά. Στη δουλειά του είναι ασφυκτικά στριμωγμένος, τα έχει κάνει μαντάρα κι έχει πέσει σε πηγάδι βαθύ. Πέρα από αυτό πρέπει να σώσει το σπίτι και την οικογένειά του. Ο σατανικός τοκογλύφος και δανειστής του, κύριος Παντελής, απειλεί να του πάρει το πολυτελές διαμέρισμα του.
Η οικογένειά του είναι έτοιμη να διαλυθεί και γι’ αυτό όλα πρέπει να διορθωθούν μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, καθώς το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ. Θα καταφέρει να βρει λύση και να γυρίσει σπίτι του νικητής, όπως του παραγγέλνει η γυναίκα του, Στέλλα;
Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να μην τα καταφέρει. Η λύση που υπερήφανος βρίσκει και σφιχταγκαλιάζει με λαχτάρα είναι τελικά το βαρίδι που τον πάει κατευθείαν βαθιά, πολύ βαθιά στον πάτο. Η τραγική μοίρα ορθώνεται απέναντί του, αδυσώπητη, σιωπηλή, με απέραντη ειρωνεία. Τα κακά νέα δεν αργούν. Τον βρίσκουν σπίτι του και του χτυπάνε την πόρτα.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης – Βαγγέλης Μουρίκης

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved