Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία για τον Frank Sinatra

POP UP TEAM
/
18 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Martin Scorsese, ο εμβληματικόs σκηνοθέτης που μας έχει χαρίσει μια μεγάλη λίστα με σπουδαίες ταινίες, όπως το Taxi Driver (1976), το «Gangs of New York» (2002) και το «Shutter Island» (2010), ετοιμάζει δύο φιλόδοξες παραγωγές.

Η πρώτη θα αφορά τον Ιησού βασισμένη στο βιβλίο του Σουσάκου Έντο (Shūsaku Endō), «A Life of Jesus» του 1973. Η δεύτερη αποτελεί μια βιογραφική ταινία για τον τραγουδοποιό, Fran Sinatra, σύμφωνα με το Variety.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, θέλει να παρακάμψει το σύστημα των κινηματογραφικών στούντιο και να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα την ταινία για τον Ιησού με τα γυρίσματα να ξεκινούν αργότερα φέτος στο Ισραήλ, την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Ο δημιουργός ελπίζει, στη συνέχεια, να αρχίσει τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας.

Το καστ αστέρων της ταινίας θα ηγηθεί ο Leonardo DiCaprio, ενώ η Jennifer Lawrence θα ενσαρκώσει την δεύτερη σύζυγο του Σινάτρα, Ava Gardner, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η ταινία ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων στούντιο και υπηρεσιών streaming. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers of the Flower Moon» με κόστος $215 εκατ., θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Martin Scorsese, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η Sony είναι η επικρατέστερη.

Σημειώνεται ότι στα σκαριά είναι επίσης μια συνεργασία του με τον Steven Spielberg ως εκτελεστικοί παραγωγοί για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Cape Fear» για το Apple TV+.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved