Netflix: Δείτε τη Nicole Kidman και τον Ζac Efron στο trailer του «A Family Affair»

«A Family Affair»/©Netflix
POP UP TEAM
/
31 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας του Netflix, «A Family Affair», με τους Nicole Kidman, Ζac Efron και Joey King.

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τη Zara (Joey King, 24 ετών), που εργάζεται ως βοηθός του σταρ του κινηματογράφου Chris Cole (Efron). Η Zara εγκαταλείπει τη δουλειά της επειδή είναι θεωρεί το αφεντικό της εγωπαθή και τον μισεί. Όμως, τα πράγματα γίνονται άβολα όταν η μαμά της Ζάρα, Μπρουκ (Κίντμαν), δημιουργεί ερωτική σχέση μαζί του.

Η Zara στο trailer σοκάρετε όταν βλέπει τον Chris και τη μαμά της στο κρεβάτι μαζί. Ενώ από το σοκ προσπαθώντας να φύγει μακριά από το θέαμα, σκουντουφλάει στην πόρτα και λιποθυμάει.

 

Το “A Family Affair”, ανήκει σε μια πρόσφατη τάση για τις σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με νεότερους άνδρες, καθώς το “May December” με πρωταγωνιστές την Julianne Moore, 63 και τον Charles Melton, 33, και το “The Idea of ​​You” του Prime Video με την Anne Hathaway, 41 ετών, υποδύεται μια χωρισμένη γυναίκα που ερωτεύεται ένα 24χρονο αστέρι μπάντας αγοριών (τον οποίο υποδύεται ο Nicholas Galitzine, 29 ετών).

Η Nicole Kidman και ο Zac Efron έχουν συμπρωταγωνιστήσει ξανά μαζί στην ταινία του 2012,  “The Paperboy”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved