Marvel: Τι να περιμένουμε από την καινούργια ταινία Fantastic Four

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
26 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η επιστροφή της Πρώτης Οικογένειας της Marvel στην μεγάλη οθόνη πλησιάζει, με την ταινία “Fantastic Four” να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου 2025. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την πολυαναμενόμενη ταινία.

Το cast δεν χάνει με τίποτα καθώς έχει Pedro Pascal ως Reed Richards/Mister Fantastic. Μαζί του οι Vanessa Kirby ως Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn ως Johnny Storm/Human Torch, Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/The Thing, Jon Malkovich ως Annihilus, Ralph Ineson ως Harvey Dent/Two-Face (φήμες λένε)!

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Matt Shakman (WandaVision) και στο σενάριο οι Jeff Kaplan και Ian Springer.

Η επίσημη πλοκή παραμένει άγνωστη, ωστόσο, φήμες θέλουν την ταινία να εστιάζει στην εξερεύνηση του Multiverse από την ομάδα, ερχόμενοι σε επαφή με τον Annihilus και τον Doctor Doom.

«Ξεκινάμε τα γυρίσματα τον Ιούλιο, αμέσως μετά το Comic Con» είπε ο διευθυντής της Marvel Kevin Feige

Η ταινία αποτελεί μέρος της Φάσης Έξι του MCU. Δεν θα είναι original story, αλλά θα υιοθετήσει μια πρωτότυπη πλοκή. Βασίζεται σε στοιχεία από τα comics, με πιθανές επιρροές από την σειρά Fantastic Four των Mark Waid & Jonathan Hickman.

Η ταινία θα έχει χιούμορ, συναισθήματα και δράση.

Καθώς η Marvel έχει απογοητεύσει με τις τελευταίες της ταινίες, οι προσδοκίες για την νέα ταινία “Fantastic Four” είναι υψηλές. Οι fans ανυπομονούν να δουν μια σύγχρονη και πιστή απεικόνιση της ομάδας στο MCU, με έμφαση στους χαρακτήρες και τις δυναμικές τους σχέσεις.

Συνολικά, η νέα ταινία “Fantastic Four” φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Με ένα ταλαντούχο cast, έμπειρο σκηνοθέτη και ενδιαφέρουσα πλοκή, έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει μια άξια προσθήκη στο MCU κι επιτέλους μια ταινία από το σύμπαν της Μarvel που να ανυπομονούμε να δούμε.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved