Joker: Folie à Deux: Λίγο πριν την πρεμιέρα αυτό είναι το τελικό trailer!

Joker: Folie à Deux
POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ταινίας Joker: Folie à Deux το οποίο οι φαν περιμένουν πως και πως. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το πρώτο μέρος βρίσκεται στο Netflix.

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το ΤΕΛΙΚΟ trailer για το Joker: Folie à Deux (Joker: Τρέλα για Δύο), το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Οκτωβρίου (στην Ελλάδα).

Η νέα ταινία του Todd Phillips υπόσχεται τρέλα και παράνοια, αλλά και τον απόλυτο έρωτα ανάμεσα στον Joker και την Harley Quinn aka Joaquin Phoenix και Lady Gaga. Και αυτό φαίνεται και από το trailer με τίτλο “That’s Life”, κάτι που μας προετοιμάζει για μερικές από τις εκπλήξεις της ταινίας.

Το Joker: Folie À Deux βρίσκει τον Arthur Fleck θεσμοθετημένο στο Arkham να περιμένει τη δίκη του για τα εγκλήματά του ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διπλή του ταυτότητα, ο Arthur όχι μόνο βρίσκει την αληθινή αγάπη, αλλά βρίσκει και τη μουσική που βρισκόταν πάντα μέσα του.

Το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Στο cast θα βρίσκονται και οι Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, Mr. Mercedes), Catherine Keener (The Adam Project, Get Out), Harry Lawtey (The Pale Blue Eye, Industry) και Jacob Lofland (Justified, Maze Runner: The Death Cure).

 

Το Joker: Folie à Deux (Joker: Τρέλα για Δύο) θα παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Οκτωβρίου (στην Ελλάδα) και στις 4 Οκτωβρίου στον υπόλοιπο κόσμο. Δείτε το τελικό trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πάμε λίγο!

Tags :

Μοιράσου το ...