Justin Theroux: Aπευθύνθηκε δημόσια στην πρώην του Jennifer Aniston με ένα συναισθηματικό post

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram και την έκανε tag.

Πριν από μερικές μέρες ο Justin Theroux μοιράστηκε στο Instagram ένα post για ένα ζήτημα που τον απασχολεί ιδιαίτερα: τη διάσωση των ζώων.

“Η KUMA είχε μια δύσκολη μέρα” έγραψε ο ηθοποιός μιλώντας για το σκύλο του, κάτω από μια gallery με φωτογραφίες από κουτάβια που ψάχνουν σπίτι.

“Δουλεύαμε στη Ventura και βρεθήκαμε δίπλα στο @vcanimalservices. Η KUMA σκέφτηκε ότι μπορεί να υπάρχουν μερικά υπέροχα κουτάβια και όντως υπήρχαν, οπότε πήγαμε να τα συναντήσουμε, τόσο εκείνα, όσο και τους άγιους ανθρώπους που τα φροντίζουν” συνέχισε.

Ο Theroux πήγε εκεί για να δείξει συγκεκριμένα σκυλιά που δίνονται για υιοθεσία στο Ventura Country Animal Services, έναν οργανισμό που σώζει ζωές και καλύπτει οκτώ πόλεις στη νότια Καλιφόρνια. Η ομάδα του λέει πως δέχεται περίπου 12 χιλιάδες κατοικίδια κάθε χρόνο, που σημαίνει ότι πολλά ζώα ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι.

Ο ηθοποιός αγαπάει πολύ τα ζώα και αποκάλυψε ότι πλήρωσε όλα τα χρήματα που απαιτούνται για την υιοθεσία των ζώων του post του για να διευκολύνει τη διαδικασία για κάποιον που θέλει να τα πάρει στο σπίτι του.

“Η KUMA ήταν σαν αυτά, χωρίς παντοτινό σπίτι. Οπότε απαίτησε να κάνουμε κάτι. Το λιγότερο που μπορούσαμε λοιπόν ήταν να βεβαιωθούμε ότι θα είναι εύκολο να υιοθετηθούν. Όλα τα έξοδα για την υιοθεσία έχουν καλυφθεί. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που θα δεσμευτεί να τα προσέχει. Ακούγεται σαν κάτι μεγάλο αλλά θα δείτε, με το που τα σώσετε, αυτά θα σας προσέχουν.”

Για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη προβολή ο Theroux έκανε tag τη φίλη του Selena Gomez και την πρώην του Jennifer Aniston.

“Συγγνώμη Selena, ξέρεις τη διαδικασία” έγραψε ενώ απευθύνθηκε προσωπικά και στην Aniston λέγοντας “Τώρα που είσαι εδώ, θα παίρνεις και συ πολλά τέτοια tags”.

Παρόλο που η ηθοποιός δεν απάντησε, το E! News αναφέρει πως έκανε like στο post του. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν τον Μάιο του 2011. Παντρεύτηκαν το 2015 και ανακοίνωσαν το χωρισμό τους το 2017. Το ζευγάρι είχε πολλά σκυλιά μαζί, ανάμεσα στα οποία και η Dolly, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο.

 

Mε πληροφορίες από HarpersBazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved