Η Γιορτή του σινεμά επιστρέφει και βλέπουμε ο,τι ταινία θέλουμε μόνο με 2€

©giortitoucinema
POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Στις 31 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα φέτος το ετήσιο event

Για τρίτη χρονιά επιστρέφει η Γιορτή του Σινεμά στους ελληνικούς κινηματογράφους, προσφέροντας στους σινεφίλ τη δυνατότητα να απολαύσουν ο,τι ταινία θέλουν, σε όποια αίθουσα θέλουν, με εισιτήριο αξίας μόλις 2 Ευρώ.

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αγαπημένη τους κινηματογραφική αίθουσα και να επιλέξουν όποια ταινία τους αρέσει, με τα εισιτήρια όλων των προβολών να κοστολογούνται στα 2€. Το φετινό event συμπίπτει με το αμερικάνικο Halloween, το οποίο έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια -και συνεπώς, οι Έλληνες θεατές μπορούν, αν θέλουν, να συνδυάσουν τα δύο events, απολαμβάνοντας στην μεγάλη οθόνη κάποια ταινία τρόμου.

 

 

Συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το πολυσυζητημένο «The Substance» της Coralie Fargeat, μία body horror μαύρη κομωδία στο ύφος του David Cronenberg, όπου η Demi Moore πειραματίζεται με ένα παράνομο καλλυντικό. Στις αίθουσες αναμένεται επίσης να κάνει πρεμιέρα σύντομα το «Smile 2», sequel στο horror φιλμ του 2022, όπου μία επιτυχημένη τραγουδίστρια (Naomi Scott) έρχεται αντιμέτωπη με μία δολοφονική οντότητα.

 

 

Εαν προτιμάτε να κάνετε οικογενειακή κινηματογραφική έξοδο, το «Looney Tunes: The Day the Earth Blew Up» κάνει επίσης πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου, προσφέροντάς μας την ιδανική spooky εμπειρία για παιδιά: Η animated περιπέτεια αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τα Looney Tunes, καθώς και μία από τις ελάχιστες χολιγουντιανές κυκλοφορίες παραδοσιακού animation που έχουμε δει τα τελευταία 15 χρόνια.

 

 

Φυσικά, πολυάριθμες ακόμη κυκλοφορίες αναμένεται να προβάλλονται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 31 Οκτωβρίου, από το «Venom 3» και το οσκαρικά ελπιδοφόρο «Anora» του Sean Baker, μέχρι το βιογραφικό φιλμ του Ντόναλντ Τράμπ «The Apprentice» και το ρομαντικό «We Live in Time» με τους Andrew Garfield και Florence Pugh. Ο,τι κι αν επιλέξετε, η γιορτή του σινεμά αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μία ατμοσφαιρική κινηματογραφική έξοδο.

Η Γιορτή του Σινεμά λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη της ΕΔΙΚΤΕ, της Cosmote TV, του Cinenews και της Καθημερινής.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας