Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Variety

Για τη μάχη της με τον κορωνοϊό στην αρχή της πανδημίας μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ στο περιοδικό Variety.
ΗΣάλμα Χάγιεκ μίλησε για την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε στο Variety πως βρέθηκε θετική, σχετικά νωρίς, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της αυτή μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε μέσω Zoom στην συνέντευξή της, από την πολυτελή κατοικία της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα. «Του είπα: "Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"».

Μάλιστα, η Σάλμα Χάγιεκ ανέφερε πως επέστρεψε στη δουλειά της μετά την ανάρρωσή της, αν και δεν έχει ανακτήσει ακόμη πλήρως τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα να κουράζεται πιο εύκολα. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην οποία υποδύεται μια μάντισσα που καταδικάστηκε γιατί παρείχε βοήθεια στην Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga) να ενορχηστρώσει το 1995 τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci, κληρονόμου της αυτοκρατορίας Gucci.

«Δεν ήταν πολύς ο χρόνος που έπρεπε να είμαι στα γυρίσματα» λέει η Σάλμα Χάγιεκ. «Ήταν εύκολο. Ήταν η τέλεια δουλειά για να επιστρέψω. Είχα αρχίσει να κάνω κάποια Zoom στην αρχή γιατί δεν γινόταν να κάνω και πολλά πράγματα επειδή κουραζόμουν πολύ εύκολα».

 

 

Με πληροφορίες από Athensvoice.gr