7 ταινίες που πρέπει να δεις στα θερινά σινέμα

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για να μας υποδεχτούν. Οι προβολές των ταινιών, λόγω κοροναϊού, γίνονται υπό αυστηρά μέτρα προστασίας αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τους σινεφίλ που ήδη τρέχουν να κρατήσουν τη θέση τους.

Από αυτές λοιπόν, που προβάλλονται διαλέξαμε τις πιο ωραίες και σας προτείνουμε να μην τις χάσετε.

Nomadland
Η ταινία γράφεται, σκηνοθετείται και παράγεται από την Κλοέ Ζάο, ενώ πρωταγωνιστεί η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ως μια γυναίκα, που αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη της και να αρχίσει να περιπλανιέται στις ΗΠΑ, αφού ο σύζυγος της πεθαίνει. Ο Ντέιβιντ Στράθερν εμφανίζεται σε β’ ρόλο, ενώ οι πραγματικοί νομάδες Λίντα Μέι και Μπομπ Γουέλς κάνουν σύντομες εμφανίσεις.

http://youtu.be/6sxCFZ8_d84

Οι Μάγισσες
Προσδιορίζοντας εκ νέου την αγαπημένη ιστορία του Νταλ για το νεότερο κοινό της, η οπτικά καινοτόμα ταινία του Ζεμέκις παρουσιάζει την σκοτεινά χιουμοριστική και συγκινητική ιστορία του νεαρού ορφανού αγοριού (Μπρούνο), το οποίο, στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά (Σπένσερ) στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή που η μεγάλη αρχιμάγισσα (Χάθαγουεϊ) έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει την διαβολική αποστολή της.

http://youtu.be/9nlhmJF5FNI

Και οι Θεοί Τρελάθηκαν
Για 5.000 χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή του Εξ Άϊ και των άλλων κατοίκων της φυλής του, στην έρημο Καλαχάρι. Μέχρι που, ξαφνικά, ένα άδειο μπουκάλι κόκα-κόλα πέφτει από τον ουρανό για να αναστατώσει τους κατοίκους που νομίζουν πως πρόκειται για ένα μαγικό δώρο από τους Θεούς! Όταν ο Εξ Άι ξεκινά να επιστρέψει το δώρο, συναντά ένα ρομαντικό μικροβιολόγο, έναν δάσκαλο και μια συμμορία τρομοκρατών, σε μια εξωφρενική πλοκή που θα μπορούσε να εξελιχτεί έτσι μόνο στον πολιτισμένο κόσμο

http://youtu.be/-E9PWOAsc9o

Soul
Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής σε ένα γυμνάσιο. Μια μέρα του παρουσιάζεται η ευκαιρία μιας ολόκληρης ζωής, η οποία είναι να παίξει στην καλύτερη σκηνή jazz της πόλης. Όμως ένα μικρό στραβοπάτημα τον οδηγεί από τη Νέα Υόρκη στο Μεγάλο Πριν – ένα φανταστικό μέρος όπου οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητά τους, τις ιδιοτροπίες τους και τα ενδιαφέροντά τους προτού μεταβούν στη Γη. Αποφασισμένος να επιστρέψει στη ζωή του, ο Τζο συνεργάζεται με τη μικρομέγαλη ψυχή, την 22, που δεν μπόρεσε ακόμα να συλλάβει τη γοητεία της ανθρώπινης εμπειρίας. Καθώς ο Τζο προσπαθεί απεγνωσμένα να παρουσιάσει στην 22 γιατί είναι σπουδαίο να ζεις, ίσως και να καταφέρει να βρει τις απαντήσεις σε μερικά από τα πιο καίρια ερωτήματα της ζωής.

http://youtu.be/xOsLIiBStEs

Έξι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα
Λίγες μέρες πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ένας Βρετανός πράκτορας πιάνει δουλειά ως καθηγητής σε ένα οικοτροφείο Γερμανίδων με αποστολή να διαλευκάνει την υπόθεση εξαφάνισης του προκατόχου του, ο οποίος είχε ανακαλύψει κάτι εξαιρετικά ύποπτο.

http://youtu.be/EM-BJxsh-yU

Τρία Υπέροχα Κορίτσια
Τρεις απελπισμένοι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι πως οι κόρες τους έχουν διαλέξει τον λάθος σύντροφο. Θεωρώντας πως κάνουν το σωστό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφορτωθούν τους τρεις αντισυμβατικούς μνηστήρες, δοκιμάζοντας την υπομονή των συζύγων τους και ρισκάροντας τελικά τους δικούς τους γάμους.

http://youtu.be/9WzygVbN_0M

Το πρόστιμο
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η ταινία, μας περιγράφει τον Βαγγέλη (Βαγγέλης Ευαγγελινός), ο οποίος βγάζει τα προς το ζην πουλώντας κάνναβη. Δεν είναι κακοποιός, είναι ο ασήμαντος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, απομεινάρι της Rave γενιάς του. Προσπαθεί να πιάσει μια μόνιμη δουλειά, όμως το στιγματισμένο ποινικό του μητρώο δεν το επιτρέπει.

http://youtu.be/h8gPmpd01tA

Θυμίζουμε ότι τα μέτρα λειτουργίας των θερινών σινεμά είναι τα εξής:

Υποχρεωτική κενή θέση ανά δύο καθήμενους
Πληρότητα στο 75%
Άτομα που προσέρχονται μαζί, κάθονται υποχρεωτικά στις δύο θέσεις μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση
Απαγορεύεται το διάλειμμα κατά την προβολή ανεξαρτήτως διάρκειας της ταινίας
Η ταξιθεσία είναι υποχρεωτική για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους
Η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι υποχρεωτική.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved