H PJ Harvey στα Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays!

POP UP TEAM
/
1 Μαρτίου, 2022

Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays: Το ντοκιμαντέρ της PJ Harvey, «A Dog Called Money», προβάλλεται τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Gagarin 205. 

Το ντοκιμαντέρ της PJ Harvey, με τίτλο «A Dog Called Money», πιο επίκαιρο από ποτέ, έρχεται τον Απρίλιο στην Αθήνα για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του GSFF Pop Up Monday! Άκρως επίκαιρο με τη δύναμη της γυναικείας φωνής, πάντα με την χαρακτηριστική ευαισθησία της PJ Harvey, αλλά και την πρωτότυπη οπτική της.

H PJ Harvey μαζί με τον βραβευμένο Ιρλανδό φωτογράφο, σκηνοθέτη και συγγραφέα Seamus Murphy, ξεκίνησαν ένα μεγάλο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας που πέρασε από Αφγανιστάν, Κόσοβο, Ειδομένη και Ουάσινγκτον. Εκείνη συλλέκτης λέξεων, εκείνος συλλέκτης εικόνων.

ADCM Still 023

Επιστρέφοντας από αυτό το ταξίδι, οι λέξεις έγιναν ποιήματα, τραγούδια, που κατέληξαν σε ένα ολόκληρο άλμπουμ! Σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πείραμα, ένα installation με τίτλο «Recording in Progress», στο Somerset House του Λονδίνου, το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε μπροστά σε κοινό! 

Το «A Dog Called Money» αποτελεί ένα σε βάθος οδοιπορικό στην έμπνευση, τη σύνθεση και την ηχογράφηση του 9oυ studio album της PJ Harvey, «The Hope Six Demolition Project» 

Δείτε το trailer: 

Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης της ταινίας Seamus Murphy, στενός συνεργάτης της PJ Harvey. Ο Seamus Murphy έχει συνεργαστεί με την PJ Harvey στα άλμπουμ «Let England Shake» και «The Hope Six Demolition Project», για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Best Music Video στα Q Awards του 2016. H Patti Smith έχει συμπεριλάβει τη δουλειά του για το «The Words that Maketh Murder» της PJ στο προσωπικό της ΤΟΡ10, ως «μια αχτίδα ανθρωπιάς που αποθεώνει τα απλά καθημερινά πράγματα».

FB 1920x1005 PJ Harvey

Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays: Female Voices

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

  • 21:00 Live: The Noise Figures
  • 21:45 Q & A με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Seamus Murphy
  • 22:15 Πρώτη Aθηναϊκή Προβολή – PJ Harvey: Α Dog Called Money (94’)

Powered by Vans

Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays – Πληροφορίες για τα εισιτήρια και τα events

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Σημεία προπώλησης:

Η τιμή ηλεκτρονικής προπώλησης δεν επιβαρύνεται με χρέωση μεταπωλητή.

Όλα τα σημεία διαθέτουν hard copy συλλεκτικά εισιτήρια. 

Τα εισιτήρια που έχετε ήδη στα χέρια σας για προηγούμενες ημερομηνίες προβολής της συγκεκριμένης ταινίας, ισχύουν κανονικά για τις 04.04.2022.  

Οι κάτοχοι θα ενημερωθούν και μέσω email. Στην ίδια επικοινωνία θα υπάρχουν πληροφορίες και για τις δυνατότητες εξαργύρωσης. 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved