Μαίρη Συνατσάκη: Είμαι επαγγελματίας ομοφυλόφιλη και μη φυσιολογική

POP UP TEAM
/
7 Μαρτίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Τη δική της απάντηση στα όσα είπε για την ίδια ο Αλέξης Κούγιας, στο περιθώριο της δίκης Λιγνάδη.

Η Μαίρη Συνατσάκη η οποία παρακολουθεί τις ειδήσεις και την επικαιρότητα, έμαθε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν γνωρίζει ποια είναι και θέλησε να του απαντήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Αφού δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με την ερώτηση «Ποια είμαι;» και αναδημοσίευσε το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό» στο οποίο ο Αλέξης Κούγιας αναρωτιέται για την ταυτότητα της Μαίρης Συνατσάκη, η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στην συνοδευτική λεζάντα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1: «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει την μπάλα».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved