Ο Ice Cube επιβεβαίωσε ότι έχασε δουλειά 9 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω εμβολίου

Wikimedia Commons / Eva Rinaldi
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
25 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

«F— Ya’ll For Trying to Make Me Get It»

Ο Ice Cube επιβεβαίωσε σε ένα νέο επεισόδιο του podcast Million Dollaz Worth of Game ότι έχασε έναν ρόλο αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων, λόγω της άρνησής του να κάνει το εμβόλιο για τον COVID. Τον Οκτώβριο του 2021 εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Ice Cube αποσύρθηκε από την κωμωδία της Sony “Oh Hell No”, σε σκηνοθεσία του Kitao Sakurai (Bad Trip) και συμπρωταγωνιστή τον Jack Black. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί της ταινίας ζήτησαν να εμβολιαστούν όλα τα μέλη του καστ προκειμένου να συμμετάσχουν στην παραγωγή, η οποία εκείνη την εποχή σχεδίαζε να κάνει γυρίσματα στη Χαβάη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

«Απέρριψα μια ταινία γιατί δεν ήθελα να κάνω το γ***νο εμβόλιο», είπε ο Cube, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές του Οκτωβρίου 2021. «Απέρριψα 9 εκατομμύρια δολάρια. Δεν ήθελα να τρυπηθώ. Γ***σε το. Γ***σου που προσπαθείς να με κάνεις να το πάρω. Δεν ξέρω πώς νιώθει το Χόλιγουντ για μένα αυτή τη στιγμή».

Όταν ένας από τους παρουσιαστές του podcast πρότεινε τον Cube να φύγει από το Χόλιγουντ, ο Cube απάντησε: «Αυτή είναι η λογική του Χόλιγουντ. Έχουν τα σχέδιά τους, αλλά και εγώ έχω τα δικά μου».

Θα άφηνε το Χόλιγουντ και θα έκανε μια ανεξάρτητη παραγωγή; «Το δουλεύω», είπε ο Cube. «Έχω πολλά πράγματα που σχεδιάζω να κάνω».

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Cube ξεκαθάρισε ότι «δεν απέρριψε» την ταινία λόγω της άρνησής του να κάνει το εμβόλιο για τον COVID, προσθέτοντας: «Αυτοί οι κα****δες δεν μου την έδωσαν γιατί δεν έκανα το εμβόλιο. Δεν την απέρριψα την ταινία. Απλώς δεν μου την έδωσαν. Το εμβόλιο του Covid, … δεν το χρειαζόμουν. Δεν κόλλησα τίποτα. Τίποτα. Δεν χρειαζόμουν αυτά το σκ**τα».

http://www.youtube.com/watch?v=_MTlgZYBGTk&feature=emb_imp_woyt

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved